Zavatra tsy Picture ny safidy  
Vola :
സ്ഥലം : Location-->
Hividy vokatra avy manerana izao tontolo izao. Amidio ny fanananao vokatra ho manerana izao tontolo izao. Create Free Store
Sambo avy
Japan
Shipment Ship to all the world.
EMS/S.F Express/UPS/Fedex/DHL..
Shop Manager

野口医学研究所   


About Shop
Product Name

メンズマカ

Price 101.49 Ringgit
Habetsahana
Option, Please choose

Manampy ny hovidiana
About Shop
Japan
Institut Penyelidikan Perubatan Noguchi
Ia adalah wBuyBuy kedai rasmi Noguchi Institut Penyelidikan Perubatan. Pengendalian di di seluruh negara 10,000 kedai-kedai lebih kedai-kedai ubat dan hospital kedai! Kami menjual berkualiti tinggi, rendah harga makanan tambahan komitmen dihasilkan di kilang-kilang tempatan ketenangan fikiran.
Zavatra malaza hafa toeram-pivarotana ity
117.23  Ringgit
Anserine
[ms] Untuk makanan hobi juga menikmati juga bekerja, ia adalah apa juga saya akan sihat selama-lamanya. Selain topik komponen anserine dalam produk, vitamin C, formulasi asid folik. Baru-baru ini, ia mula menggunakan perhatian kepada gaya hidup, untuk menyokong orang-orang yang menjaga dengan pengurusan kesihatan. ※ anserine, kita menggunakan bahan-bahan mentah Yaizu Suisankagaku Industri. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama anserine yang mengandungi makanan Bahan-bahan DEKSTRIN, ekstrak daging ikan (anserine mengandungi), tepung jagung, selulosa, vitamin C, acidulant, ester sukrosa, asid folik kandungan 31.5g (350mg × 90 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016716 Maklumat Pemakanan (per 3 kapsul 1,050mg) paparan tenaga 3.3kcal Protein 0.15g Lipid 0.03g Karbohidrat 0.82g natrium 5.39mg Vitamin C 100mg asid folik 200μg komponen utama 1 sebagai dos yang disyorkan hari (3 biji setiap 1,050mg) anserine 50mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air untuk memandu 3 bijirin kira-kira sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
minyak hati ikan yu
[ms] minyak hati ikan yu (squalene) merupakan komponen asid lemak tak tepu yang diekstrak dari hati mata yu menduduki 300 meter ~ 1000 m barangan laut dalam. "Shark minyak hati" adalah untuk mudah untuk makan kapsul ketulenan tinggi mudah sebanyak 100% daripada ekstrak jerung laut dalam. Anda di minum seperti dan disyorkan untuk mereka yang ingin juga mempunyai muda selama-lamanya. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Minyak hati ikan yu Nama ditapis minyak yang mengandungi bahan makanan squalene, gelatin, gliserin gelatin ※, gliserin menggunakan sebagai Hitsutsumizai (kapsul). Kandungan 55.2g (614mg × 90 bijirin) garis panduan pengambilan 1 hari 3 kapsul pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. Kumpulan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140698 Maklumat Pemakanan (per 3 kapsul 1,842mg) tenaga Protein 12.7kcal 0.45 g lipid 1.08 g Sila karbohidrat 0.32 g natrium 0.22 mg paparan komponen utama (per 3 kapsul 1,842mg) hati yu minyak bertapis 1300mg minyak "perhatian" ● Jika anda alah untuk memeriksa bahan-bahan mentah. ● Sila memberhentikan gunakan serta-merta jika anda berasa tidak kena dengan badan anda. Sila berjumpa dengan doktor ● Mereka yang semasa pelaku diet dan rawatan. ● mencabut plag selepas secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
156.58  Ringgit
Natto kinase DX
[ms] enzim menjatuhkan maruah protein yang terkandung di bahagian melekit makanan tradisional Jepun "natto" adalah "Nattokinase". Produk ini adalah satu takuk di, 3,000FU natto kinase dan bawang kerak pada akhir "natto kinase" dalam siri produk kecergasan kesihatan yang baru (jumlah yang disyorkan penggubalan 2,000FU harian Jepun Nattokinase Association.), Telah bercampur dengan yis bir . Natto adalah jenis kapsul juga disyorkan untuk mereka yang tidak baik. Satu dengan banyak makan di luar dan makanan yang diproses, dan sokongan ke arah kesihatan gaya hidup yang kebimbangan. ※ FU: adalah unit yang mewakili magnitud kerja-kerja natto kinase. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) ※ makanan ruji "natto kinase" masa lalu di sini. Menamakan Nattokinase yang mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk bawang kulit (quercetin yang mengandungi), (termasuk kacang soya) yis Brewer, ekstrak natto Bacillus (Nattokinase yang mengandungi), DEKSTRIN / gelatin, zarah silikon kandungan oksida 19.8 g (220㎎ × 90 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klasifikasi makanan tambahan buatan Jepun JAN 4954007016921 Fakta Pemakanan (3 biji setiap 660mg) tenaga 2.2kcal Protein 0.19g Lipid 0.008g Karbohidrat 0.38g natrium klorida 0.0026g bersamaan vitamin K 0μg paparan komponen utama satu hari seperti yang disyorkan dos 3 tablet (660mg per) ekstrak natto (Nattokinase) 86mg (3000FU) bawang akhir kerak 90mg bir yis 60mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air untuk memandu 3 bijirin kira-kira sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat. - Cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan.
117.23  Ringgit
Natto kinase
[ms] Selama bertahun-tahun, ia adalah makanan tradisional yang telah menyokong kesihatan negara kita "natto". Enzim yang termasuk dalam bahagian melekit natto adalah Nattokinase. pengambilan Nattokinase Jepun Nattokinase Persatuan telah disyorkan adalah satu hari 2000FU. Ia adalah 2000FU ini bersamaan dengan natto 1-2 pek. Walau bagaimanapun, dalam natto sebagai makanan yang terdapat variasi dalam kandungan. Produk ini, dan Nattokinase 2000FU penyingkiran K vitamin, kulit bawang, adalah campuran yang seimbang lada hitam. jenis kapsul yang boleh disyorkan bagi mereka yang Natto adalah satu yang lemah dan bau cemas. Jika anda ingin menghabiskan sihat, adalah disyorkan untuk gaya hidup mereka adalah satu kebimbangan. Kacang soya tidak diubahsuai secara genetik dan digunakan sebagai bahan mentah, dihidangkan dengan keyakinan seseorang lemah natto. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) ※ Produk ini adalah kerana ia menjadi 60 bijirin penuh, tetapi saya rasa kurang kandungan jumlah relatif dengan saiz botol, sila faham. ※ "natto kinase DX 3980 yen" daripada 3,000FU dos harian natto kinase ada di sini. Menamakan Nattokinase yang mengandungi makanan Bahan-bahan bir itu yis, gelatin, ekstrak natto (Nattokinase yis), DEKSTRIN, kulit bawang (quercetin yang mengandungi), ekstrak lada hitam, stearik asid Ca, zarah silikon oksida, kacang soya sebahagian daripada (mentah termasuk) kandungan 12.6g (210㎎ × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016860 Maklumat Pemakanan (per 2 tablet 420mg) paparan komponen utama tenaga 1.6kcal Protein 0.19g Lipid 0.013g Karbohidrat 0.18g natrium 1.25mg vitamin K 0μg pengambilan harian garis panduan jumlah dua tablet ekstrak natto (Nattokinase) 100mg (2000FU) kulit bawang 40mg lada hitam ekstrak 3mg "menikmati" makanan (per 420mg), sila menikmati seperti air selama kira-kira dua loh panduan dalam satu hari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
117.23  Ringgit
MSM dicampur glucosamine
[ms] Glucosamine akan dikurangkan oleh penuaan masa juga mungkin berfikir bahawa sihat untuk. Produk ini adalah glucosamine, chondroitin mengandungi yu ekstrak rawan, selain daripada kolagen, kini topik MSM (methyl-Sarufoniru-metana) dan penggubalan 2000mg, akan bersorak tiap-tiap hari riang. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Ekstrak Nama pain (MSM) yang mengandungi makanan Bahan-bahan MSM, kolagen (berasal dari babi), kanji jagung, ekstrak rawan jerung (mengandungi kondroitin sulfat), DEKSTRIN , Glucosamine (udang, dari ketam), selulosa, asid stearik Ca, zarah silikon oksida, vitamin C, niasin, vitamin E, asid Pantothenic Ca, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin A, asid folik, vitamin D, vitamin B12, sila simpan (di pihak bahan mentah termasuk gelatin) kandungan 158.4g (440mg × 360 butiran) tarikh tamat tempoh 2 tahun Cara Simpan cahaya matahari langsung, untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140506 Maklumat Pemakanan (per 12 tablet 5,280mg) tenaga 16.3kcal Protein 0.97g Lipid 0.10g Karbohidrat 4.04g natrium 11.14mg utama dos paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan sebagai (12 biji setiap 5,280mg) MSM 2000mg kondroitin glucosamine 1500mg mengandungi yu rawan ekstrak 125mg kolagen 140mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira 12 tablet sehari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
Chondroitin dan glucosamine
[ms] Apabila glucosamine akan dapat dikurangkan walaupun dianggap sihat untuk. Produk ini adalah glucosamine 1500mg, kondroitin mengandungi yu rawan ekstrak 125mg, akhir halia kolagen dalam 100mg kepada rumusan 100mg, akan bersorak tiap-tiap hari riang. ※ "mengandungi kondroitin yu ekstrak rawan" telah menggunakan bahan-bahan mentah yang berkualiti tinggi, 125mg "kondroitin sulfat" adalah termasuk 50mg. ※ saiz pek nilai (¥ 4179) 1 botol 700 tablet mengandungi (70 hari) juga disediakan. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama glucosamine yang mengandungi makanan Bahan-bahan glucosamine (berasal dari udang dan ketam), kanji jagung, mengurangkan sirap maltosa, kolagen (berasal dari babi), serbuk halia, yu rawan mengeluarkan (mengandungi kondroitin sulfat), DEKSTRIN, selulosa, asid stearik Ca, zarah silikon oksida, asid hyaluronik, (termasuk gelatin dalam sebahagian daripada bahan mentah) kandungan 117 g (390 mg × 300 bijirin) disimpan selama 3 tahun dari tarikh tarikh tamat tempoh pembuatan bagaimana untuk mengarahkan cahaya matahari, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140513 Maklumat Pemakanan (per 10 bijirin 3,900mg) tenaga 10.0kcal Protein 0.90g Lipid 0.08g Karbohidrat 2.73g natrium 9.17mg utama dos paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan sebagai (10 biji setiap 3,900mg) kondroitin glucosamine hydrochloride 1500mg mengandungi yu rawan ekstrak 125mg kolagen 100mg asid hyaluronik 4mg halia serbuk 100mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira 10 biji setiap hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
156.58  Ringgit
Ginkgo biloba & PQQ Premium
[ms] Sebagai koenzim pengoksidaan pengurangan enzim pada tahun 1979, PQQ yang telah dikenal pasti daripada mikroorganisma, mungkin menjadi ke-14 daripada vitamin baru pada tahun 2003, yang diterbitkan dalam majalah khusus saintifik "Nature", dari seluruh dunia perhatian adalah langsung di bawah. Produk ini, PQQ lagi kepada ekstrak ginkgo biloba konvensional, telah dikompaun, phosphatidylserine, Vinca ekstrak kecil, DHA · EPA. Lebih baik untuk kajian, adalah ginkgo makanan tambahan daun disyorkan untuk orang yang sering berfikir. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Daun Nama ginkgo
117.23  Ringgit
Blueberry dan lutein
[en] In a modern computer society that is remarkably developed, people who routinely use cell phones, personal computers, etc. regardless of age and sex are now in age. This product is a health support food made into a soft capsule easy to drink blueberries, lutein. ~ Product renewal notice 09.01 ~ Our product has been renewed raw materials. Change to high absorption type lutein (50% UP), and the blending amount will be 3 mg. (The actual body intake amount does not change as compared with the old product containing lutein 6 mg.) Name Blueberry Extract Containing Food Ingredients DHA Containing Refined Fish Oil, Gelatin, Blueberry Extract Powder, Red Wine Extract Powder (Dextrin), Glycerin, Beeswax, marigold extract (containing lutein, zeaxanthin), Haematococcus algae pigment (containing astaxanthin) Contents 28.2 g (470 mg × 60 grains) How to Save Please store away from direct sunlight, heat and humidity. Manufacturer Meiji Medical Co., Ltd. H Class Made in Japan / Nutritional supplement JAN 4562193140520 Nutritional information indication (per 2 capsules 940 mg) Energy 5.6 kcal Protein 0.27 g Lipid 0.40 g Carbohydrate 0.23 g Sodium 0.21 mg Main ingredient indication Estimated per day intake 2 grains per 940 mg) Blueberry extract powder 160 mg Lutein (free body conversion) 3 mg "How to eat" As a food, please enjoy with water etc. as a guide about 2 grains per day. "Handling Precautions" · Please refrain from using it if it does not suit your constitution. · If you are allergic, please check the raw materials. · If you are in the middle of a diet therapy, please consult your doctor. · After opening, please enjoy closing the stopper tightly and as soon as possible.
101.49  Ringgit
メンズマカ
[ms] Produk ini mempunyai maca, viper, ginseng Siberia, 10 jenis komponen-komponen seperti penyu dalam kapsul. Ia adalah makanan yang baik untuk menyokong "perancangan keluarga cerah" setiap hari. Pembaharuan produk, kami dua kali dicampur serbuk maca. 500 mg / 5 biji setiap (konvensional 250 mg) Nama maca mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk Maca, gelatin, serbuk guarana, serbuk Narukoyuri, serbuk viper, rusa akhir sudut, serbuk ginseng Siberia, serbuk penyu, DEKSTRIN, yis (zink yang mengandungi ), merah Gaukurua (Sophon), Mui Lapu ekstrak flaks, stearik asid Ca (gelatin, encapsulant (kapsul) telah digunakan sebagai.) kandungan 67 g (447 mg × 0.99 bijirin) bagaimana untuk Simpan cahaya matahari langsung, jauh daripada haba dan kelembapan sila simpan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140667 Maklumat Pemakanan (per 5 biji 2,235mg) tenaga 8.2kcal protein 0.53g lipid 0.04g Karbohidrat 1.42g natrium 1.19mg zink 1mg paparan komponen utama pengambilan harian anggaran jumlah (per 5 biji 2,235mg) maca selewat (Peru) akhir 500mg guarana 250mg Narukoyuri akhir 100mg akhir viper 50mg akhir sudut rusa 50mg Murapuamaekisu akhir 50mg Siberia akhir ginseng 25mg soka penyu akhir 15mg Sophon akhir 10mg "menikmati" makanan, satu hari sila menikmati dengan air atau sebagainya selama kira-kira 5 bijirin sebagai panduan kepada. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
101.49  Ringgit
Saw ekstrak palmetto
[ms] Produk ini adalah makanan tambahan untuk berasa gembira setiap hari campuran yang seimbang, seperti minyak biji labu ekstrak saw palmetto yang menyegarkan herba untuk 320mg sihat. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama saw palmetto makanan Bahan-bahan ekstrak yang mengandungi melihat ekstrak palmetto, gelatin, minyak biji labu, enzim zink, serbuk ekstrak kranberi, vitamin E minyak sayuran yang mengandungi, lilin lebah, gliserin kandungan 28.8g (480mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140643 Maklumat Pemakanan (per 2 kapsul 960mg) tenaga 6.2kcal protein 0.28g lipid 0.54g Karbohidrat 0.06g natrium 0491mg utama paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan dos (2 butir setiap 960mg) saw palmetto ekstrak 320mg biji labu 140mg minyak ekstrak Cranberry serbuk 24mg "menikmati" makanan, sila menikmati panduan mengenai dua biji dengan air atau sebagainya untuk satu hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
penyu Kyushu Soft-dibuang kulit
[ms] Soka penyu adalah bahan yang telah dimakan sejak zaman purba di Jepun, mengandungi asid linoleik dan besi. Koryo untuk penyu lembut berkulit Kyushu ginseng, vitamin E Di samping itu, mereka yang ingin menghabiskan riang setiap hari, akan bersorak orang-orang yang berhati-hati untuk kecantikan. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Serbuk Nama soka penyu yang mengandungi makanan Bahan-bahan penyu, mengurangkan sirap maltosa, serbuk ginseng, selulosa, vitamin E, asid stearik Ca, zarah halus silikon kandungan oksida 21g ( 350mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016785 Maklumat Pemakanan (per 2 tablet 700mg) tenaga 1.2kcal Protein 0.14g Lipid 0.02g Karbohidrat 0.45g natrium 0.71mg Vitamin E 3.6mg paparan komponen utama pengambilan harian sebagai jumlah garis panduan (per dua tablet 700mg) lembut dibuang kulit penyu lewat 200mg akhir ginseng 20mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira dua tablet sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
Musim bunga dan musim luruh, ungu, tiga kunyit
[ms] Secara umum, musim luruh kunyit Istilah "kunyit", musim bunga kunyit, ada dan kunyit ungu tergolong dalam kedua-dua Curcuma genus. Autumn kunyit mengandungi banyak curcumin, manakala kunyit musim bunga dan kunyit ungu mempunyai rasa pahit mengandungi banyak komponen minyak pati. Sila membantu kami kepada kesihatan setiap hari dengan pengambilan ketiga-tiga jenis kunyit bersama-sama. Ia telah berubah pekat 8 gandum dari - pembaharuan produk Pengumuman 08,12 1 hari 12 tablet. Jumlah kunyit tiga Tidak ada perubahan kepada 1800mg, tetapi untuk menukar pengedaran musim bunga (tambahan), kunyit ungu (tambahan) dan musim luruh (berat badan), menjadi spesifikasi mudah untuk perut. kandungan besi produk ini, sehari (8 tablet), anda akan mendapati 0.495mg a. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama kunyit yang mengandungi makanan Bahan-bahan serbuk musim luruh kunyit, serbuk kunyit ungu, serbuk kunyit, selulosa, ester sukrosa, zarah halus silikon kandungan oksida 90g (375mg × 240 tablet) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H penjual Health Services International, Inc. IH Toranomon, Minato-ku, Tokyo 2-7 lebih 7 klasifikasi makanan tambahan buatan Jepun JAN 4562193140544 Maklumat Pemakanan (per 8 tablet 3,000mg) 0.22g tenaga 6.7kcal protein sebagai lipid 0.07g karbohidrat 2.40g paparan natrium 0.22mg utama komponen (8 setiap 3,000mg bijirin) akhir musim luruh kunyit 900mg kunyit ungu (zedoary) akhir 600mg spring akhir kunyit 300mg "menikmati" makanan, garis panduan 8 tablet kira-kira sehari sila menikmati dengan air atau sebagainya untuk. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
117.23  Ringgit
低分子カキ肉&亜鉛
[ms] Zink membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membran mukus, adalah nutrien yang diperlukan untuk mengekalkan rasa normal. zink terlibat dalam metabolisme asid protein-nukleik, adalah nutrien yang membantu untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Tiram domestik dalam proses khas untuk mengeluarkan banyak perkara rendah berat molekul adalah untuk mengeluarkan (nombor paten 3.551.366). Adalah disyorkan untuk minum menemani dan kepada orang-orang yang mahu melakukan saya hari ini yang terbaik. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama tiram (tiram) Makanan diproses bahan-bahan mentah minyak zaitun, gelatin, ekstrak daging tiram, gliserin, zink gluconate, lilin lebah, gliserin ester asid lemak, lesitin dengan (bahan mentah beberapa gandum, termasuk kacang soya) ※ gelatin, gliserin menggunakan sebagai Hitsutsumizai (kapsul). Kandungan 37.2g (620mg × 60 bijirin) garis panduan pengambilan 1 hari pengilang 2 bijirin Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. Penerbit International Health Service Co., Ltd. Toranomon, Minato-ku, Tokyo 2-7 lebih 7 JAN 4562193140834 Fakta Pemakanan (2 tablet 1,240mg setiap ) tenaga 6.7kcal protein 0.35g lipid 0.53g karbohidrat 0.15g natrium 5.13mg zink 10mg (143%) ※ ※ () dalam jumlah seperti nutrien paparan nilai rujukan nutrien yang terkandung dalam dos yang disyorkan setiap hari bahagian. Sila semak bahan-bahan mentah "Nota" ● Jika anda alah. ● Sila memberhentikan gunakan serta-merta jika anda berasa tidak kena dengan badan anda. Sila berjumpa dengan doktor ● Mereka yang semasa pelaku diet dan rawatan. ● mencabut plag selepas secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
62.95  Ringgit
Noguchi Perubatan Institut Penyelidikan kale 100% jus hijau 30 folikel
[ms] [Institut Penyelidikan Perubatan Noguchi kale 100% jus hijau 30 badan kapal Penerangan Produk] Produk ini bahan-bahan mentah di peladang kontrak di Oita Prefecture, adalah skala selamat beras Kiyoshi Makoto 100% bahan tambahan telah ditanam. Kale memulakan vitamin C dalam sayur-sayuran yang Eropah merupakan spesies asal kubis native speakers, mengandungi kalsium dan kaya dengan serat pemakanan. Jika sayur-sayuran benci, adalah disyorkan, seperti arah dengan banyak makan tengah hari kedai dan makan di luar. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Sebagai tambahan kepada Bahan-bahan: 100% hujung skala [Jika anda menikmati hidangan, air biasa dan susu untuk 1 pakej standard (2.5g) dalam 1 hari sila menikmati dan meletakkan kepada apa-apa. Ke hadapan untuk membuka serbuk Jus Kale ke dalam cawan, perlahan-lahan dengan air atau sebagainya mencurah, tetapi dicampur dalam bersih, apabila campuran sukar adalah, sila menikmati kacau dengan sudu.
77.89  Ringgit
bawang putih hitam kuning telur
[ja] 仕事もプライベートもハツラツとして楽しむためには、しっかりとした栄養補給も大切です。本品は、国産黒にんにくに国産卵黄を配合し、あなたや家族の頑張りを応援します。 毎日の栄養補給にお役立てください。 (合成着色料、保存料は使用しておりません。) 名  称 発酵黒にんにく含有食品 原材料名 発酵黒にんにくパウダー、植物油脂、卵黄油、イカスミ色素、ゼラチン、グリセリン、グリセリン脂肪酸エステル、ミツロウ、ビタミンE、植物レシチン、(原料の一部に卵、大豆、イカを含む) 内容量 32.7g(545mg×60粒) 賞味期限 製造日より3年 保存方法 直射日光、高温多湿を避けて 保存してください。 製造者 明治薬品株式会社H 区分 日本製・栄養補助食品 JAN 4954007016754 栄養成分表示(2粒1,090mgあたり) エネルギー 5.8kcal たんぱく質 0.34g 脂   質 0.35g 炭水化物 0.33g ナトリウム 0.10mg 主要成分表示 1日摂取目安量 (2粒1,090mgあたり) 発酵黒にんにく 330mg 卵黄油 20mg 《召し上がり方》 食品として、1日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。 《お取り扱いの注意》 ・お体に異常を感じた場合は直ちに使用を中止してください。 ・アレルギーのある方は原材料を確認してください。 ・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。 ・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
62.15  Ringgit
Tertumpu kunyit musim luruh
[ja] 濃縮秋ウコンには、クルクミンの含有量が95%のウコンエキスを主原料にウコン末をプラス。毎日の健康管理にはもちろん、美容に気をつけている方、お酒やタバコが多い方にもおすすめします。 本製品の鉄分含有量は、1日(2粒)あたり、0.036mgでございます。(分析資料はこちら) 名  称 ウコンエキス含有食品 原材料名 ウコンエキス、トウモロコシデンプン、ウコン、食物繊維、セルロース、ショ糖エステル、微粒酸化ケイ素 内容量 22.5g(375mg×60粒) 保存方法 直射日光、高温多湿を避けて 保存してください。 製造者 明治薬品株式会社H 販売者 インターナショナルヘルスサービス株式会社 IH 東京都港区虎ノ門2ー7ー7 区分 日本製・栄養補助食品 JAN 4562193140537 栄養成分表示(2粒750mgあたり) エネルギー 2.6kcal たんぱく質 0.01g 脂   質 0.05g 炭水化物 0.67g ナトリウム 0.03mg 主要成分表示(2粒750mgあたり) クルクミン 310mg 《召し上がり方》 食品として、一日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。 《お取り扱いの注意》 ・万一体質に合わない場合はご使用を中止してください。 ・アレルギーのある方は原材料を確認してください。 ・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。 ・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
Product Famaritana:
 
本品はマカ、マムシ、エゾウコギ、すっぽんなど10種の成分をカプセルにしました。毎日の「明るい家族計画」を応援する元気食品です。
製品リニューアルで、マカ末を2倍配合しています。500mg/5粒当たり(従来品250mg)


名  称 マカ含有食品
原材料名 トウモロコシデンプン、マカ粉末、ゼラチン、ガラナ末、ナルコユリ末、マムシ末、トナカイ角末、エゾウコギ末、スッポン粉末、デキストリン、酵母(亜鉛含有)、アカガウクルア(ソフォン)、ムイラプアマエキス、ステアリン酸Ca
(ゼラチンは、被包材(カプセル)として使用しています。)
内容量 67g(447mg×150粒)
保存方法 直射日光、高温多湿を避けて
保存してください。
製造者 明治薬品株式会社H
区分 日本製・栄養補助食品
JAN 4562193140667

栄養成分表示(5粒2,235mgあたり)
エネルギー 8.2kcal
たんぱく質 0.53g
脂   質 0.04g
炭水化物 1.42g
ナトリウム 1.19mg
亜鉛 1mg

主要成分表示 1日摂取目安量
(5粒2,235mgあたり)
マカ末(ペルー産) 500mg
ガラナ末 250mg
ナルコユリ末 100mg
マムシ末 50mg
トナカイ角末 50mg
ムラプアマエキス末 50mg
エゾウコギ末 25mg
スッポン末 15mg
ソフォン末 10mg

《召し上がり方》
食品として、一日に5粒程度を目安に水などでお召し上がりください。


《お取り扱いの注意》
・万一体質に合わない場合はご使用を中止してください。
・アレルギーのある方は原材料を確認してください。
・食事療法中、治療中の方は医師に相談してください。
・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
本产品具有马卡,毒蛇,西伯利亚人参,10种组分如在胶囊中的龟。它的优良食品,以支持每一天的“光明计划生育”。产品更新换代,我们两次混合马卡粉。每含锌(常规250毫克)含食品配料的玉米淀粉,玛卡粉末,明胶,瓜拉纳粉末,Narukoyuri粉末,蝮蛇粉末,驯鹿角端,西伯利亚人参粉,甲鱼粉末,糊精,酵母名称马卡(500毫克/ 5粒),红色Gaukurua(sophon),梅拉普亚麻提取物,硬脂酸钙(明胶,密封剂(胶囊)已被用作。)内容67克(447毫克×0.99谷物)如何保存阳光直射,远离热和水分请保存。制造商明治制药有限公司ħ分类日本制造的膳食补充剂JAN 4562193140667营养成分(5个种子2,235mg)能量8.2kcal蛋白0.53克脂质0.04克碳水化合物1.42克钠1.19mg锌1mg的主要组件显示的每日摄入量估计量(每5个种子2,235mg)玛咖迟的250mg Narukoyuri 50毫克Murapuamaekisu为25mg甲鱼为15mg sophon 10毫克的端部的端部的50毫克西伯利亚人参端的端部的50毫克驯鹿角端的100毫克蝮蛇端部的端部的(秘鲁)500毫克瓜拉那端“享受”食品,一天请水等约5粒为指导,以享受。如果你不适合在“小心处理的”·要以宪法,请停止使用。 - 有过敏体质的人,请检查原材料。 •在饮食,请咨询你的医生谁在治疗过程中。 - 尽快开放后,请欣赏密闭插头。
Ce produit a maca, viper, le ginseng de Sibérie, les 10 types de composants tels que la tortue dans la capsule. Il est une cuisine raffinée pour soutenir la « planification familiale lumineuse » de tous les jours. Le renouvellement des produits, nous deux fois mélangé poudre de maca. 500 mg / 5 grains par (classique 250 mg) Nom maca contenant de l'amidon de maïs ingrédients alimentaires, poudre de maca, la gélatine, la poudre de guarana, de la poudre Narukoyuri, poudre de vipère, la fin de l'angle de renne, poudre de ginseng de Sibérie, poudre de tortue, la dextrine, la levure (contenant du zinc ), Gaukurua rouge (en Sophon), extrait de lin Mui Lapu, l'acide stéarique Ca (gélatine, encapsulant (capsules) ont été utilisés en tant que.) contenu de 67 g (447 mg × 0,99 grains) la façon d'enregistrer la lumière solaire directe, à l'abri de la chaleur et de l'humidité S'il vous plaît sauver. Fabricant Meiji Pharmaceutical Co., Ltd classification H suppléments alimentaires fabriqués au Japon JAN 4562193140667 Information nutritionnelle (par 5 graines 2,235mg) 0,53 g protéinocalorique 8.2kcal lipides 0,04g Glucides sodium 1,42 g 1.19mg zinc 1mg majeur affichage des composants de l'apport quotidien montant estimé (par 5 graines 2,235mg) maca tard le (Pérou) 500mg fin de guarana de 250mg Narukoyuri la fin de la fin de viper 100mg de 50mg fin d'angle de rennes de 50mg Murapuamaekisu la fin de 50mg fin de ginseng sibérien de 25mg tortue à carapace molle la fin de 15mg Sophon la fin de 10mg « profiter » de la nourriture, un jour S'il vous plaît profiter de l'eau ou similaire pour environ 5 grains comme guide. Si vous ne correspondez pas dans « la manipulation de soins » · constitution devrait, s'il vous plaît cesser d'utiliser. - une personne souffrant d'allergies, s'il vous plaît vérifier les matières premières. • Au cours de l'alimentation, s'il vous plaît consulter votre médecin pendant le traitement. - après l'ouverture le plus tôt possible, s'il vous plaît profiter de bouchon bien fermé.
本產品具有馬卡,毒蛇,西伯利亞人參,10種組分如在膠囊中的龜。它的優良食品,以支持每一天的“光明計劃生育”。產品更新換代,我們兩次混合馬卡粉。每含鋅(常規250毫克)含食品配料的玉米澱粉,瑪卡粉末,明膠,瓜拉納粉末,Narukoyuri粉末,蝮蛇粉末,馴鹿角端,西伯利亞人參粉,甲魚粉末,糊精,酵母名稱馬卡(500毫克/ 5粒),紅色Gaukurua(sophon),梅拉普亞麻提取物,硬脂酸鈣(明膠,密封劑(膠囊)已被用作。)內容67克(447毫克×0.99穀物)如何保存陽光直射,遠離熱和水分請保存。製造商明治製藥有限公司ħ分類日本製造的膳食補充劑JAN 4562193140667營養成分(5種子2,235mg)能量8.2kcal蛋白0.53克脂質0.04克碳水化合物1.42克鈉1.19mg鋅1mg的主要組件顯示的每日攝入量估計量(每5種子2,235mg)瑪咖遲的250mg Narukoyuri 50毫克Murapuamaekisu為25mg甲魚為15mg sophon 10毫克的端部的端部的50毫克西伯利亞人參端的端部的50毫克馴鹿角端的100毫克蝮蛇端部的端部的(秘魯)500毫克瓜拉那端“享受”食品,一天請水等約5粒為指導,以享受。如果你不適合在“小心處理的”·要以憲法,請停止使用。 - 有過敏體質的人,請檢查原材料。 •在飲食,請諮詢你的醫生誰在治療過程中。 - 盡快開放後,請欣賞密閉插頭。
ผลิตภัณฑ์นี้มี Maca, งู, โสมไซบีเรีย, 10 ชนิดของชิ้นส่วนเช่นเต่าในแคปซูล มันเป็นอาหารที่ดีเพื่อสนับสนุน "การวางแผนครอบครัวสดใส" ของทุกวัน การต่ออายุผลิตภัณฑ์ที่เรามีผง Maca ผสมสองครั้ง 500 mg / 5 เมล็ดต่อ (เดิม 250 มก.) ชื่อ Maca มีส่วนผสมอาหารแป้งข้าวโพด, ผง Maca, เจลาตินผงกัว, ผง Narukoyuri, ผงงูปลายมุมกวางเรนเดีย, ผงโสมไซบีเรีย, ผงเต่าเดกซ์ทรินยีสต์ (สังกะสีที่มี ), สีแดง Gaukurua (โสภณ), มุ้ย Lapu สารสกัดจากผ้าลินิน, stearic Acid Ca (เจลาติน encapsulant (แคปซูล) ได้ถูกนำมาใช้เป็น.) เนื้อหา 67 กรัม (447 มิลลิกรัม× 0.99 ข้าว) วิธีการบันทึกแสงแดดโดยตรงห่างจากความร้อนและความชื้น โปรดบันทึก ผู้ผลิตเมจิยา จำกัด H จำแนกญี่ปุ่นทำผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร JAN 4562193140667 ข้อมูลทางโภชนาการ (ต่อ 5 เมล็ด 2,235mg) พลังงาน 8.2kcal โปรตีนไขมัน 0.53g 0.04g 1.42g คาร์โบไฮเดรตโซเดียม 1.19mg สังกะสี 1mg แสดงผลองค์ประกอบสำคัญการบริโภคประจำวัน จำนวนเงินประมาณ (ต่อ 5 เมล็ด 2,235mg) Maca ปลายเป็น (เปรู) ปลาย 500mg Guarana ของ 250mg Narukoyuri ท้ายของท้ายงู 100mg ของ 50mg ปลายมุมกวางเรนเดียของ 50mg Murapuamaekisu ท้ายของ 50mg ปลายโสมไซบีเรียของ 25mg ตะพาบน้ำท้ายของ 15mg โสภณท้ายของ 10mg ที่ว่า "สนุกกับ" อาหารวันหนึ่ง โปรดเพลิดเพลินกับน้ำหรือชอบประมาณ 5 ธัญพืชเป็นแนวทางไป หากคุณไม่ได้พอดี·ควรรัฐธรรมนูญ "การดูแลในการจัดการ" โปรดยุติการใช้ - เป็นคนที่มีอาการภูมิแพ้โปรดตรวจสอบวัตถุดิบ •ระหว่างอาหารโปรดปรึกษาแพทย์ที่ของคุณในระหว่างการรักษา - หลังจากที่เปิดเร็วที่สุดเท่าที่เป็นไปได้โปรดเพลิดเพลินกับปลั๊กปิดฝาให้แน่น
본 제품은 마카, 바이퍼, 가시 오갈피, 자라 등 10 종의 성분을 캡슐에했습니다. 매일 "밝은 가족 계획 '을 응원하는 건강 식품입니다. 제품 리뉴얼로 마카 말을 2 배 함유하고 있습니다. 500mg / 5 마리 당 (기존 제품 250mg) 명칭 마카 함유 식품 원재료 명 옥수수 전분, 마카 분말, 젤라틴, 구아라나 말 나루 코 유리 말 바이퍼 말 순록 뿔 말 오갈 말, 자라 분말, 덱스트린, 효모 (아연 함유 ), 아카 가우 쿠루 아 (소혼), 루이 라프 아마 추출물, 스테아린산 Ca (젤라틴 피포 재 (캡슐)로 사용하고 있습니다.) 내용량 67g (447mg × 150 마리) 저장 방법 직사 광선, 고온 다습을 피하고 저장하십시오. 공급자 메이지 약품 주식회사 H 구분 일제 영양 보조 식품 JAN 4562193140667 영양 성분 표시 (5 마리 2,235mg 당) 에너지 8.2kcal 단백질 0.53g 지단 질 0.04g 탄수화물 1.42g 나트륨 1.19mg 아연 1mg 주요 성분 표시 1 일 섭취 기준 금액 (5 마리 2,235mg 당) 마카 말 (페루 산) 500mg 갈라 말 250mg 나루 코 유리 말 100mg 바이퍼 말 50mg 순록 뿔 말 50mg 무라뿌아마에키스 말 50mg 오갈 말 25mg 자라 말 15mg 소혼 말 10mg "드시는 방법"식품으로 하루 5 마리 정도를 기준으로 물 등을 드세요. "취급주의"* 만일 체질에 맞지 않을 경우 사용을 중지하십시오. 알레르기가있는 분은 원료를 확인하십시오. ·식이 요법 중 치료중인 분은 의사와 상담하십시오. * 개봉 후에는 뚜껑을 꼭 닫고 서둘러 드세요.
Sản phẩm này có maca, viper, nhân sâm Siberia, 10 loại linh kiện như con rùa trong viên nang. Đó là những món ăn ngon để hỗ trợ "KHHGĐ sáng" của mỗi ngày. Đổi mới sản phẩm, chúng tôi được hai lần trộn bột maca. 500 mg / 5 gren trên một (thông thường 250 mg) Tên Maca có chứa thành phần thực phẩm tinh bột ngô, Maca bột, gelatin, bột guarana, Narukoyuri bột, bột viper, tuần lộc cuối góc, bột nhân sâm Siberia, bột rùa, dextrin, nấm men (kẽm chứa ), đỏ Gaukurua (Sophon), Mũi Lapu lanh chiết xuất, stearic axit Ca (gelatin, encapsulant (viên nang) đã được sử dụng như.) nội dung 67 g (447 mg × 0,99 hạt) làm thế nào để tiết kiệm ánh sáng mặt trời trực tiếp, tránh xa nhiệt và độ ẩm xin vui lòng lưu. Nhà sản xuất Meiji Pharmaceutical Co, Ltd H phân loại của Nhật Bản sản xuất trong chế độ ăn uống bổ sung JAN 4562193140667 Thông tin dinh dưỡng (mỗi 5 hạt 2,235mg) 8.2kcal Protein 0.53g lipid 0.04g Carbohydrate 1.42g natri 1.19mg kẽm 1mg hiển thị thành phần chủ yếu tiêu thụ hàng ngày năng lượng số lượng ước tính (mỗi 5 hạt 2,235mg) maca muộn nhất là (Peru) 500mg guarana cuối 250mg Narukoyuri cuối 100mg viper cuối 50mg góc tuần lộc cuối 50mg Murapuamaekisu cuối 50mg Siberia sâm cuối 25mg lột rùa cuối 15mg Sophon cuối 10mg "thưởng thức" những món ăn, một ngày nào đó hãy tận hưởng với nước hoặc những thứ tương tự trong khoảng 5 hạt như một hướng dẫn để. Nếu bạn không phù hợp "xử lý chăm sóc của" · có nên hiến pháp, xin vui lòng ngừng sử dụng. - một người bị dị ứng, hãy kiểm tra các nguyên liệu thô. • Trong chế độ ăn uống, xin vui lòng tham khảo ý kiến ​​bác sĩ của bạn trong khi điều trị. - sau khi mở càng sớm càng tốt, hãy tận hưởng kín cắm.
Este producto tiene maca, víbora, ginseng siberiano, los 10 tipos de componentes tales como la tortuga en la cápsula. Está bien los alimentos para apoyar la "planificación familiar brillante" de todos los días. La renovación de los productos, que se mezclan dos veces polvo de maca. 500 mg / 5 granos por (convencional 250 mg) maca Nombre que contiene almidón de maíz, harina de maca, gelatina, polvo de guaraná, polvo Narukoyuri, polvo de víbora, extremo de ángulo renos, polvo de ginseng siberiano, polvo de tortuga, dextrina, levadura de alimentos Ingredientes (zinc que contiene ), rojo Gaukurua (Sophon), Mui Lapu extracto de lino, ácido esteárico Ca (gelatina, encapsulantes (cápsulas) se han utilizado como.) contenidos 67 g (447 mg × 0,99 grano) cómo Ahorra luz directa del sol, lejos del calor y la humedad por favor guarde. Fabricante Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H de clasificación de los suplementos dietéticos de fabricación japonesa JAN 4562193140667 Información nutricional (por 5 semillas 2,235mg) de energía 8.2kcal 0,53 g de proteína 1.19mg de sodio 0,04 g de carbohidratos lípidos 1,42 g de zinc 1 mg importante componente de visualización ingesta diaria cantidad estimada (por 5 semillas 2,235mg) maca tarde como el (Perú) final 500 mg de guaraná de 250 mg Narukoyuri final de 100 mg extremo víbora de 50 mg extremo de ángulo renos de 50 mg Murapuamaekisu final de 50 mg extremo ginseng siberiano de 25 mg de cáscara blanda tortuga final de 15 mg Sophon final de 10 mg "disfrutar" la comida, un día por favor, disfrutar con agua o similar durante unos 5 granos como una guía para. Si no encajas "manejo de cuidado de" uso · En caso de constitución, por favor deje de. - una persona con alergias, por favor revise las materias primas. • Durante la dieta, consulte a su médico que durante el tratamiento. - después de abrir tan pronto como sea posible, por favor, disfrutar tapón herméticamente cerrado.
Este produto tem maca, víbora, ginseng siberiano, os 10 tipos de componentes, tais como a tartaruga na cápsula. É bom alimento para apoiar o "planejamento familiar brilhante" de cada dia. A renovação de produtos, estamos duas vezes misturado maca em pó. 500 mg / 5 grãos por (convencional 250 mg) Nome maca contendo ingredientes alimentares de amido de milho, a maca em pó, gelatina, pó de guaraná, Narukoyuri em pó, pó de víbora, finais ângulo rena, pó ginseng da Sibéria, pó tartaruga, dextrina, levedura (zinco contendo ), Gaukurua vermelho (Sophon), Mui Lapu extracto de linho, ácido esteárico Ca (gelatina, encapsulantes (cápsulas) têm sido utilizados como.) conteúdo de 67 g (447 mg × 0,99 grão) como salvar a luz solar directa, longe de calor e de humidade por favor, salve. Fabricante Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H classificação feita japonês suplementos dietéticos JAN 4562193140667 Informação Nutricional (por 5 sementes 2,235mg) energia 8.2kcal 0,53 g de proteína 0,04 g de lípidos Hidratos de carbono 1,42 g 1.19mg de sódio 1 mg de zinco principal componente visor ingestão diária montante estimado (por 5 sementes 2,235mg) maca tarde como o (peruano) end 500mg guaraná de 250mg Narukoyuri o final de 100mg final víbora de 50mg angular renas de 50mg Murapuamaekisu o final de 50mg Siberian fim ginseng de 25mg tartaruga de casca mole final de 15mg Sophon o final de 10mg "desfrutar" a comida, um dia por favor, aproveite com água ou similar para cerca de 5 grãos como um guia para. Se você não se encaixa na "manipulação cuidado de" · Caso constituição, por favor, interrompa o uso. - uma pessoa com alergias, verifique as matérias-primas. • Durante a dieta, consulte o seu médico que durante o tratamento. - após a abertura o mais rápido possível, por favor, aproveite plugue bem fechado.
Dieses Produkt hat Maca, viper, sibirischen Ginseng, die 10 Arten von Komponenten wie die Schildkröte in der Kapsel. Es ist in Ordnung Essen die „helle Familienplanung“ jeden Tag zu unterstützen. Die Produkterneuerung sind wir zweimal Maca Pulver vermischt. 500 mg / 5 Körner pro (herkömmliches 250 mg) Name Maca enthaltenden Nahrungs Ingredients Maisstärke, Maca-Pulver, Gelatine, Guarana Pulver, Narukoyuri Pulver, viper Pulver, Rentiere Winkelende, sibirischen Ginseng-Pulver, Schildkrötenpulver, Dextrin, Hefe (zinkhaltige ), rote Gaukurua (Sophon), Mui Lapu Flachs Extrakt, Stearinsäure Ca (Gelatine, Verkapselungsmittel (Kapseln) wurde als.) verwendet Inhalt 67 g (447 mg × 0,99 Korn), wie direkte Sonneneinstrahlung zu speichern, von der Hitze und Feuchtigkeit bitte speichern. Hersteller Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H Klassifizierung Japan hergestellten Nahrungsergänzungsmittel JAN 4562193140667 Nährwertangaben (pro 5 Samen 2,235mg) Energie 8.2kcal Protein 0,53 g Lipid 0,04 g Kohlenhydrate 1,42 g Natrium 1.19mg Zink 1mg Hauptkomponente Anzeige tägliche Aufnahme geschätzte Menge (pro 5 Samen 2,235mg) Maca spät als (Peruvian) 500mg Guarana Ende 250mg Narukoyuri Ende 100mg viper Ende 50mg Rentiere Winkelende von 50 mg Murapuamaekisu Ende 50mg sibirischen Ginseng Ende 25mg weichschaligen Schildkröte Ende 15mg Sophon Ende 10mg „genießen“ die Nahrung eines Tages bitte mit Wasser oder dergleichen genießen für etwa 5 Grains als Leitfaden. Wenn Sie passen nicht „Umgang mit Pflege“ · Verfassung sollte, stellen Sie bitte Gebrauch. - eine Person mit Allergien, benutzen Sie bitte die Rohstoffe überprüfen. • Während der Diät, konsultieren Sie bitte Ihren Arzt, der während der Behandlung. - nach so schnell wie möglich zu öffnen, genießen Sie bitte dicht geschlossen Stecker.
Produk ini mempunyai maca, viper, ginseng Siberia, 10 jenis komponen-komponen seperti penyu dalam kapsul. Ia adalah makanan yang baik untuk menyokong "perancangan keluarga cerah" setiap hari. Pembaharuan produk, kami dua kali dicampur serbuk maca. 500 mg / 5 biji setiap (konvensional 250 mg) Nama maca mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk Maca, gelatin, serbuk guarana, serbuk Narukoyuri, serbuk viper, rusa akhir sudut, serbuk ginseng Siberia, serbuk penyu, DEKSTRIN, yis (zink yang mengandungi ), merah Gaukurua (Sophon), Mui Lapu ekstrak flaks, stearik asid Ca (gelatin, encapsulant (kapsul) telah digunakan sebagai.) kandungan 67 g (447 mg × 0.99 bijirin) bagaimana untuk Simpan cahaya matahari langsung, jauh daripada haba dan kelembapan sila simpan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140667 Maklumat Pemakanan (per 5 biji 2,235mg) tenaga 8.2kcal protein 0.53g lipid 0.04g Karbohidrat 1.42g natrium 1.19mg zink 1mg paparan komponen utama pengambilan harian anggaran jumlah (per 5 biji 2,235mg) maca selewat (Peru) akhir 500mg guarana 250mg Narukoyuri akhir 100mg akhir viper 50mg akhir sudut rusa 50mg Murapuamaekisu akhir 50mg Siberia akhir ginseng 25mg soka penyu akhir 15mg Sophon akhir 10mg "menikmati" makanan, satu hari sila menikmati dengan air atau sebagainya selama kira-kira 5 bijirin sebagai panduan kepada. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
هذا المنتج لديها اناشد، أفعى، الجينسنغ السيبيري، و10 نوعا من العناصر مثل السلحفاة في الكبسولة. انها غرامة الطعام لدعم "تنظيم الأسرة مشرق" من كل يوم. تجديد المنتج، نحن المخلوطة مرتين مسحوق اناشد. 500 ملغ / 5 الحبوب في (التقليدية 250 ملغ) اسم اناشد تحتوي على المكونات الغذائية نشا الذرة ومسحوق اناشد، والجيلاتين، ومسحوق غرنا، مسحوق Narukoyuri، مسحوق أفعى، نهاية زاوية الرنة، مسحوق الجينسنغ السيبيري، ومسحوق السلحفاة، المواد النشوية، الخميرة (الزنك التي تحتوي على )، وقد استخدمت أحمر Gaukurua (sophon)، موي ابو الكتان استخراج، حمض دهني الكالسيوم (الجيلاتين، encapsulant (كبسولات)، و.) محتويات 67 غ (447 ملغ × 0.99 الحبوب) كيفية إنقاذ أشعة الشمس المباشرة، وبعيدا عن الحرارة والرطوبة الرجاء حفظ. مصنع ميجي للصناعات الدوائية المحدودة H تصنيف اليابانية الصنع المكملات الغذائية JAN 4562193140667 المعلومات الغذائية (لكل 5 بذور 2،235mg) الطاقة 8.2kcal بروتين 0.53g 0.04g الدهون الكربوهيدرات 1.42g الصوديوم 1.19mg الزنك 1mg الرئيسي عرض عنصر الاستهلاك اليومي المبلغ المقدر (في 5 بذور 2،235mg) اناشد وقت متأخر من (بيرو) نهاية 500MG غرنا من 250mg Narukoyuri نهاية نهاية أفعى من 100mg من 50mg نهاية زاوية الرنة من 50mg Murapuamaekisu نهاية 50mg نهاية الجنسنغ السيبيرية من 25mg لينة قصفت السلاحف نهاية 15MG sophon نهاية 10mg "التمتع" الطعام يوم واحد يرجى التمتع بالماء أو ما شابه ذلك لمدة 5 حبات كدليل ل. إذا كنت لا يصلح في "التعامل مع رعاية" · وينبغي أن الدستور، يرجى التوقف عن استخدامها. - شخص يعانون من الحساسية، يرجى الاطلاع على المواد الخام. • خلال اتباع نظام غذائي، يرجى استشارة الطبيب الذي خلال فترة العلاج. - بعد فتح في أقرب وقت ممكن، يرجى التمتع المكونات مغلقة بإحكام.
Questo prodotto ha maca, vipera, ginseng siberiano, i 10 tipi di componenti come la tartaruga nella capsula. E 'buon cibo per sostenere la "pianificazione familiare luminoso" di tutti i giorni. Il rinnovamento del prodotto, ci sono due volte mescolata a polvere di maca. 500 mg / 5 grani per (convenzionale 250 mg) Nome maca contenente alimentari Ingredienti amido di mais, polvere di maca, gelatina, polvere guaranà, polvere Narukoyuri, polvere vipera, terminali angolo renne, polvere ginseng siberiano, polvere tartaruga, destrina, lievito (contenenti zinco ), rosso Gaukurua (Sophon), Mui Lapu estratto di lino, stearico acido Ca (gelatina, incapsulante (capsule) sono stati usati come.) contenuto 67 g (447 mg × 0,99 grano) come salvare luce solare diretta, lontano da fonti di calore e umidità Si prega di salvare. Produttore Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H classificazione integratori alimentari giapponesi-made JAN 4562193140667 Informazioni nutrizionali (per 5 semi 2,235mg) energia 8.2kcal proteine ​​0.53g lipidi 0,04 g Carboidrati 1.42g di sodio 1.19mg zinco 1mg importante esposizione componente assunzione giornaliera importo stimato (per 5 semi 2,235mg) maca in ritardo come il (peruviano) di fine 500 mg guaranà del 250mg Narukoyuri alla fine di 100mg vipera fine 50mg angolo di renne fine 50mg Murapuamaekisu alla fine di 50mg siberiano fine ginseng di 25 mg soft-sgusciate tartaruga alla fine del 15 mg Sophon alla fine di 10 mg, un giorno "godere" il cibo si prega di godere con acqua o simili per circa 5 cereali come una guida per. Se non si inseriscono in "gestione cura di" uso · Dovrebbe costituzione, si prega di interrompere. - una persona con le allergie, controllare le materie prime. • Durante la dieta, si prega di consultare il proprio medico che durante il trattamento. - dopo l'apertura nel più breve tempo possibile, si prega di godere la spina ben chiuso.
Dette produkt har maca, hugorm, sibirisk ginseng, de 10 typer af komponenter, såsom skildpadden i kapslen. Det er fint mad til at understøtte "lyse familieplanlægning" af hver dag. Produktet fornyelse, bliver vi to gange blandet maca pulver. 500 mg / 5 korn pr (konventionel 250 mg) Navn maca indeholdende fødevareingredienser majsstivelse, Maca pulver, gelatine, guarana pulver, Narukoyuri pulver, Viper pulver, rensdyr vinkel ende, sibirisk ginseng pulver, skildpadde pulver, dextrin, gær (zinkholdige ), har røde Gaukurua (Sophon), Mui Lapu hør ekstrakt, stearinsyre Ca (gelatine, encapsulant (kapsler) blevet anvendt som.) indhold 67 g (447 mg × 0,99 kornet) hvordan man kan spare direkte sollys, væk fra varme og fugt skal du gemme. Fabrikant Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klassifikation japanske-made kosttilskud JAN 4562193140667 Næringsindhold (per 5 frø 2,235mg) energi 8.2kcal protein 0,53 g lipid 0,04 g Kulhydrat 1,42 g natrium 1.19mg zink 1mg hovedkomponent display dagligt indtag anslået beløb (per 5 frø 2,235mg) maca sent som i (peruvianske) 500 mg guarana ende af 250 mg Narukoyuri slutningen af ​​100 mg viper ende af 50mg rensdyr vinkel ende af 50mg Murapuamaekisu slutningen af ​​50 mg sibirisk ginseng ende af 25mg blødskildpadde slutningen af ​​15 mg Sophon slutningen af ​​10 mg "nyde" fødevarer, en dag bedes nyde med vand eller lignende for omkring 5 korn som en guide til. Hvis du ikke passer ind i "håndtering sig af" · Skal forfatning, bedes ophøre med at bruge. - en person med allergi, skal du kontrollere råvarerne. • Under diæt, skal du kontakte din læge, som under behandlingen. - efter åbning så hurtigt som muligt, skal du nyde tæt lukket stik.
Этот продукт имеет маки, гадюка, элеутерококк, 10 видов компонентов, такие как черепахи в капсуле. Это прекрасное питание, чтобы поддержать «светлое планирование семьи» каждый день. Обновление продукта, мы дважды смешивают маки порошок. 500 мг / 5 зерен в (обычные 250 мг) Название маки, содержащий пищевые ингредиенты кукурузный крахмал, порошок Мака, желатин, гуараны, порошок Narukoyuri, гадюки порошка, конечный угол олень, сибирская порошок женьшеня, черепаха порошок, декстрин, дрожжи (цинк-содержащий ), красный Gaukurua (Sophon), льна экстракт Муи Лапу, стеариновая кислота Са (желатин, инкапсулирующие (капсулы) были использованы в качестве.) содержание 67 г (447 мг × 0,99 зерна), как сохранить прямых солнечных лучей, вдали от источников тепла и влаги пожалуйста, сохраните. Производитель Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H классификации японского производства БАД JAN 4562193140667 Пищевая ценность (на 5 семян 2,235mg) энергии 8.2kcal белок 0,53 г липидов 0,04 г Углеводы 1,42 г 1.19mg натрия цинка 1мг основным компонентом отображения суточного потребления Расчетное количество (на 5 семян 2,235mg) Мака поздно как (перуанской) 500мг гуараны конец 250мг Narukoyuri конца 100мг гадюки конца 50мг угла оленей конца 50мг Murapuamaekisu конца 50мг Сибирского конца женьшень 25 мг мягкой скорлупой черепахи конца 15мг Sophon конца 10mg «наслаждаться» пищу, один день пожалуйста, наслаждайтесь водой или тому подобным в течение приблизительно 5 зерен в качестве руководства к. Если вы не поместились в «обращение ухода» · Если конституция, пожалуйста, прекратите использование. - человек с аллергией, пожалуйста, проверьте исходные материалы. • Во время диеты, пожалуйста, обратитесь к врачу, который во время лечения. - после открытия как можно скорее, пожалуйста, наслаждайтесь плотно закрытой вилкой.
Denna produkt har maca, huggorm, sibirisk ginseng, de 10 typer av komponenter såsom sköldpaddan i kapseln. Det är bra mat för att stödja "ljusa familjeplanering" varje dag. Den produktförnyelse, vi två gånger blandas maca pulver. 500 mg / 5 korn per (konventionell 250 mg) Namn maca innehållande livsmedels Ingredienser majsstärkelse, Maca pulver, gelatin, guarana pulver, Narukoyuri pulver, huggorm pulver, ren vinkel end, sibirisk ginseng pulver, sköldpadda pulver, dextrin, jäst (zinkhaltiga ), röd Gaukurua (Sophon), Mui Lapu lin extrakt, stearinsyra Ca (gelatin, encapsulant (kapslar) har använts som.) innehåll 67 g (447 mg x 0,99 grain) hur man sparar direkt solljus, bort från värme och fukt Vänligen spara. Tillverkaren Meiji Pharmaceutical Co, Ltd H klassificerings Japanska gjorda kosttillskott JAN 4562193140667 Näringsinformation (per 5 frön 2,235mg) energi 8.2kcal protein 0,53 g lipid 0,04 g Kolhydrater 1,42 g natrium 1.19mg zink 1mg huvudkomponent display dagligt intag beräknade beloppet (per 5 frön 2,235mg) maca sent som den (peruanska) 500mg guarana slutet av 250 mg Narukoyuri slutet av 100mg viper änden av 50 mg ren vinkel ände 50mg Murapuamaekisu slutet av 50mg sibirisk ginseng änden av 25mg mjukt skal sköldpadda slutet av 15 mg Sophon slutet av 10 mg "njuta" maten, en dag Vänligen njuta med vatten eller liknande för ca 5 korn som en guide till. Om du inte passar in "hantering hand om" · Ska konstitution, vänligen sluta använda. - en person med allergier, kontrollera råvarorna. • Under diet, kontakta din läkare som under behandlingen. - efter att ha öppnat så snart som möjligt, vänligen njuta väl tillsluten plugg.
Produkt posiada fo, żmii syberyjski żeńszeń, 10 różnego rodzaju elementów, takich jak żółwia w kapsułce. To dobre jedzenie, aby wspierać „Bright planowanie rodziny” każdego dnia. Odnowienie produktów, jesteśmy dwa razy zmieszany proszek maca. 500 mg / 5 ziaren na (zawierającą cynku (konwencjonalny 250 mg) Nazwa maca zawierające składniki żywnościowe skrobia kukurydziana, maca proszku, żelatyna, proszek z guarany, Narukoyuri proszku, żmii, kącie renifery, syberyjski proszku żeńszenia, proszek żółwia, dekstryna, drożdże ), czerwony Gaukurua (sophon), ekstrakt len ​​Mui Lapu kwas stearynowy Ca (żelatyna, materiał przekładkowy (kapsułki) zostały wykorzystane jako.) zawiera 67 g (447 mg x 0,99 ziarna), jak zaoszczędzić bezpośrednie działanie promieni słonecznych, z dala od źródeł ciepła i wilgoci Proszę zapisać. Producent Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klasyfikacji Japońskie suplementy JAN 4562193140667 odżywcza (na 5 nasion 2,235mg) Energia 8.2kcal 0,53 g białka lipidów 0,04 g Węglowodany 1,42 g 1.19mg sodu 1 mg cynku głównym składnikiem wyświetlacza dziennego spożycia Oszacowana ilość (na 5 nasion 2,235mg) maca dopiero w (peruwiański) końcu 500 mg guarany 250 mg Narukoyuri krańcach 100mg żmii koniec 50 mg kącie renifery 50 mg Murapuamaekisu krańcach 50mg syberyjskiego koniec ginseng 25 mg miękkiej skorupie żółwia krańcach 15mg sophon koniec 10 mg „cieszyć” żywność, jednego dnia Proszę cieszyć się wodą lub podobnego przez około 5 ziaren jako przewodnika. Jeśli nie pasują „handling opieką” · Jeżeli konstytucja, należy przerwać stosowanie. - osoba z alergią, proszę sprawdzić surowców. • Podczas diety, należy w trakcie leczenia należy skonsultować się z lekarzem, który. - po otwarciu tak szybko, jak to możliwe, należy korzystać z wtyczki szczelnie zamknięty.
Dette produktet har maca, Viper, sibirsk ginseng, de 10 typer av komponenter, så som skilpadde i kapselen. Det er god mat å støtte "lyse familieplanlegging" av hver dag. Produktet fornyelse, er vi to ganger blandet maca pulver. 500 mg / 5 korn pr (konvensjonell 250 mg) Navn maca holdige næringsmiddel Ingredienser maisstivelse, Maca pulver, gelatin, guarana pulver, Narukoyuri pulver, Viper pulver, reinsdyr vinkel ende, sibirsk ginseng pulver, skilpadde pulver, dekstrin, gjær (sinkholdig ), rød Gaukurua (Sophon), Mui Lapu lin ekstrakt, stearinsyre Ca (gelatin, innkapslingsmiddel (kapsler) er blitt anvendt som.) innhold 67 g (447 mg x 0,99 korn) hvordan man spare direkte sollys, utsettes for varme og fuktighet du lagre. Produsenten Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klassifiserings japanske-laget kosttilskudd JAN 4562193140667 Næringsinnhold (per 5 frø 2,235mg) energi 8.2kcal protein 0,53 g lipid 0,04 g Karbohydrat 1,42 g natrium 1.19mg sink 1mg komponent skjerm større daglig inntak estimert beløp (per 5 frø 2,235mg) maca sent som i (peruanske) 500mg guarana slutten av 250mg Narukoyuri slutten av 100mg viper slutten av 50mg rein vinkel slutten av 50mg Murapuamaekisu slutten av 50mg sibirsk ginseng slutten av 25mg soft-shelled skilpadde slutten av 15mg Sophon slutten av 10 mg "nyte" mat, en dag Vennligst nyte med vann eller lignende for ca 5 korn som en guide til. Hvis du ikke passer inn "håndtering vare på" · Skal grunnlov, kan du slutte å bruke. - en person med allergi, kan du sjekke råvarene. • Under diett, ta kontakt med legen din som under behandlingen. - etter å ha åpnet så snart som mulig, kan nyte godt lukket plugg.
Mpanjifa Reviews
Bahasa Inggeris
Cina Mudah
Cina Traditional
Jepun
Sepanyol
Korea
Perancis
Thai
Vietnam
Melayu
Portugis
Jerman
Itali
Bahasa Arab
Rusia
Bahasa Ibrani
Poland
Sweden
Norway
Denmark
Afrikaans
Albania
Armenia
Azerbaijan
Basque
Belarusian
Bengali
Bosnia
Bulgaria
Catalan
Cebuano
Chichewa
Croatian
Czech
Belanda
Esperanto
Estonia
Filipina
Finland
Galicia
Georgia
Greek
Gujarati
Creole Haiti
Hausa
Bahasa Ibrani
Hindi
Hmong
Hungary
Iceland
Igbo
Indonesia
Ireland
Jawa
Kannada
Kazakhstan
Khmer
Klingon
Lao
Latin
Latvia
Lithuania
Macedonia
Malagasi
Malayalam
Malta
Maori
Marathi
Mongolia
Myanmar (Burma)
Nepal
persian
Punjabi
Romania
Serbia
Sesotho
Sinhala
Slovak
Slovenia
Somalia
Sudan
Swahili
Tajik
Tamil
Telugu
Turki
Ukraine
Urdu
Uzbekistan
Wales
Yiddish
Yoruba
Zulu
1
...