Zavatra tsy Picture ny safidy  
Vola :
സ്ഥലം : Location-->
Hividy vokatra avy manerana izao tontolo izao. Amidio ny fanananao vokatra ho manerana izao tontolo izao. Create Free Store
Sambo avy
Japan
Shipment Ship to all the world.
EMS/S.F Express/UPS/Fedex/DHL..
Shop Manager

野口医学研究所   


About Shop
Product Name

Saw ekstrak palmetto

Price
101.49  Ringgit  (Habetsahana >=1 )
Habetsahana
Option, Please choose

Manampy ny hovidiana
About Shop
Japan
Institut Penyelidikan Perubatan Noguchi
Ia adalah wBuyBuy kedai rasmi Noguchi Institut Penyelidikan Perubatan. Pengendalian di di seluruh negara 10,000 kedai-kedai lebih kedai-kedai ubat dan hospital kedai! Kami menjual berkualiti tinggi, rendah harga makanan tambahan komitmen dihasilkan di kilang-kilang tempatan ketenangan fikiran.
Zavatra malaza hafa toeram-pivarotana ity
117.23  Ringgit
Anserine
[ms] Untuk makanan hobi juga menikmati juga bekerja, ia adalah apa juga saya akan sihat selama-lamanya. Selain topik komponen anserine dalam produk, vitamin C, formulasi asid folik. Baru-baru ini, ia mula menggunakan perhatian kepada gaya hidup, untuk menyokong orang-orang yang menjaga dengan pengurusan kesihatan. ※ anserine, kita menggunakan bahan-bahan mentah Yaizu Suisankagaku Industri. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama anserine yang mengandungi makanan Bahan-bahan DEKSTRIN, ekstrak daging ikan (anserine mengandungi), tepung jagung, selulosa, vitamin C, acidulant, ester sukrosa, asid folik kandungan 31.5g (350mg × 90 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016716 Maklumat Pemakanan (per 3 kapsul 1,050mg) paparan tenaga 3.3kcal Protein 0.15g Lipid 0.03g Karbohidrat 0.82g natrium 5.39mg Vitamin C 100mg asid folik 200μg komponen utama 1 sebagai dos yang disyorkan hari (3 biji setiap 1,050mg) anserine 50mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air untuk memandu 3 bijirin kira-kira sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
minyak hati ikan yu
[ms] minyak hati ikan yu (squalene) merupakan komponen asid lemak tak tepu yang diekstrak dari hati mata yu menduduki 300 meter ~ 1000 m barangan laut dalam. "Shark minyak hati" adalah untuk mudah untuk makan kapsul ketulenan tinggi mudah sebanyak 100% daripada ekstrak jerung laut dalam. Anda di minum seperti dan disyorkan untuk mereka yang ingin juga mempunyai muda selama-lamanya. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Minyak hati ikan yu Nama ditapis minyak yang mengandungi bahan makanan squalene, gelatin, gliserin gelatin ※, gliserin menggunakan sebagai Hitsutsumizai (kapsul). Kandungan 55.2g (614mg × 90 bijirin) garis panduan pengambilan 1 hari 3 kapsul pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. Kumpulan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140698 Maklumat Pemakanan (per 3 kapsul 1,842mg) tenaga Protein 12.7kcal 0.45 g lipid 1.08 g Sila karbohidrat 0.32 g natrium 0.22 mg paparan komponen utama (per 3 kapsul 1,842mg) hati yu minyak bertapis 1300mg minyak "perhatian" ● Jika anda alah untuk memeriksa bahan-bahan mentah. ● Sila memberhentikan gunakan serta-merta jika anda berasa tidak kena dengan badan anda. Sila berjumpa dengan doktor ● Mereka yang semasa pelaku diet dan rawatan. ● mencabut plag selepas secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
156.58  Ringgit
Natto kinase DX
[ms] enzim menjatuhkan maruah protein yang terkandung di bahagian melekit makanan tradisional Jepun "natto" adalah "Nattokinase". Produk ini adalah satu takuk di, 3,000FU natto kinase dan bawang kerak pada akhir "natto kinase" dalam siri produk kecergasan kesihatan yang baru (jumlah yang disyorkan penggubalan 2,000FU harian Jepun Nattokinase Association.), Telah bercampur dengan yis bir . Natto adalah jenis kapsul juga disyorkan untuk mereka yang tidak baik. Satu dengan banyak makan di luar dan makanan yang diproses, dan sokongan ke arah kesihatan gaya hidup yang kebimbangan. ※ FU: adalah unit yang mewakili magnitud kerja-kerja natto kinase. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) ※ makanan ruji "natto kinase" masa lalu di sini. Menamakan Nattokinase yang mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk bawang kulit (quercetin yang mengandungi), (termasuk kacang soya) yis Brewer, ekstrak natto Bacillus (Nattokinase yang mengandungi), DEKSTRIN / gelatin, zarah silikon kandungan oksida 19.8 g (220㎎ × 90 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klasifikasi makanan tambahan buatan Jepun JAN 4954007016921 Fakta Pemakanan (3 biji setiap 660mg) tenaga 2.2kcal Protein 0.19g Lipid 0.008g Karbohidrat 0.38g natrium klorida 0.0026g bersamaan vitamin K 0μg paparan komponen utama satu hari seperti yang disyorkan dos 3 tablet (660mg per) ekstrak natto (Nattokinase) 86mg (3000FU) bawang akhir kerak 90mg bir yis 60mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air untuk memandu 3 bijirin kira-kira sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat. - Cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan.
117.23  Ringgit
Natto kinase
[ms] Selama bertahun-tahun, ia adalah makanan tradisional yang telah menyokong kesihatan negara kita "natto". Enzim yang termasuk dalam bahagian melekit natto adalah Nattokinase. pengambilan Nattokinase Jepun Nattokinase Persatuan telah disyorkan adalah satu hari 2000FU. Ia adalah 2000FU ini bersamaan dengan natto 1-2 pek. Walau bagaimanapun, dalam natto sebagai makanan yang terdapat variasi dalam kandungan. Produk ini, dan Nattokinase 2000FU penyingkiran K vitamin, kulit bawang, adalah campuran yang seimbang lada hitam. jenis kapsul yang boleh disyorkan bagi mereka yang Natto adalah satu yang lemah dan bau cemas. Jika anda ingin menghabiskan sihat, adalah disyorkan untuk gaya hidup mereka adalah satu kebimbangan. Kacang soya tidak diubahsuai secara genetik dan digunakan sebagai bahan mentah, dihidangkan dengan keyakinan seseorang lemah natto. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) ※ Produk ini adalah kerana ia menjadi 60 bijirin penuh, tetapi saya rasa kurang kandungan jumlah relatif dengan saiz botol, sila faham. ※ "natto kinase DX 3980 yen" daripada 3,000FU dos harian natto kinase ada di sini. Menamakan Nattokinase yang mengandungi makanan Bahan-bahan bir itu yis, gelatin, ekstrak natto (Nattokinase yis), DEKSTRIN, kulit bawang (quercetin yang mengandungi), ekstrak lada hitam, stearik asid Ca, zarah silikon oksida, kacang soya sebahagian daripada (mentah termasuk) kandungan 12.6g (210㎎ × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016860 Maklumat Pemakanan (per 2 tablet 420mg) paparan komponen utama tenaga 1.6kcal Protein 0.19g Lipid 0.013g Karbohidrat 0.18g natrium 1.25mg vitamin K 0μg pengambilan harian garis panduan jumlah dua tablet ekstrak natto (Nattokinase) 100mg (2000FU) kulit bawang 40mg lada hitam ekstrak 3mg "menikmati" makanan (per 420mg), sila menikmati seperti air selama kira-kira dua loh panduan dalam satu hari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
117.23  Ringgit
MSM dicampur glucosamine
[ms] Glucosamine akan dikurangkan oleh penuaan masa juga mungkin berfikir bahawa sihat untuk. Produk ini adalah glucosamine, chondroitin mengandungi yu ekstrak rawan, selain daripada kolagen, kini topik MSM (methyl-Sarufoniru-metana) dan penggubalan 2000mg, akan bersorak tiap-tiap hari riang. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Ekstrak Nama pain (MSM) yang mengandungi makanan Bahan-bahan MSM, kolagen (berasal dari babi), kanji jagung, ekstrak rawan jerung (mengandungi kondroitin sulfat), DEKSTRIN , Glucosamine (udang, dari ketam), selulosa, asid stearik Ca, zarah silikon oksida, vitamin C, niasin, vitamin E, asid Pantothenic Ca, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin A, asid folik, vitamin D, vitamin B12, sila simpan (di pihak bahan mentah termasuk gelatin) kandungan 158.4g (440mg × 360 butiran) tarikh tamat tempoh 2 tahun Cara Simpan cahaya matahari langsung, untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140506 Maklumat Pemakanan (per 12 tablet 5,280mg) tenaga 16.3kcal Protein 0.97g Lipid 0.10g Karbohidrat 4.04g natrium 11.14mg utama dos paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan sebagai (12 biji setiap 5,280mg) MSM 2000mg kondroitin glucosamine 1500mg mengandungi yu rawan ekstrak 125mg kolagen 140mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira 12 tablet sehari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
Chondroitin dan glucosamine
[ms] Apabila glucosamine akan dapat dikurangkan walaupun dianggap sihat untuk. Produk ini adalah glucosamine 1500mg, kondroitin mengandungi yu rawan ekstrak 125mg, akhir halia kolagen dalam 100mg kepada rumusan 100mg, akan bersorak tiap-tiap hari riang. ※ "mengandungi kondroitin yu ekstrak rawan" telah menggunakan bahan-bahan mentah yang berkualiti tinggi, 125mg "kondroitin sulfat" adalah termasuk 50mg. ※ saiz pek nilai (¥ 4179) 1 botol 700 tablet mengandungi (70 hari) juga disediakan. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama glucosamine yang mengandungi makanan Bahan-bahan glucosamine (berasal dari udang dan ketam), kanji jagung, mengurangkan sirap maltosa, kolagen (berasal dari babi), serbuk halia, yu rawan mengeluarkan (mengandungi kondroitin sulfat), DEKSTRIN, selulosa, asid stearik Ca, zarah silikon oksida, asid hyaluronik, (termasuk gelatin dalam sebahagian daripada bahan mentah) kandungan 117 g (390 mg × 300 bijirin) disimpan selama 3 tahun dari tarikh tarikh tamat tempoh pembuatan bagaimana untuk mengarahkan cahaya matahari, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140513 Maklumat Pemakanan (per 10 bijirin 3,900mg) tenaga 10.0kcal Protein 0.90g Lipid 0.08g Karbohidrat 2.73g natrium 9.17mg utama dos paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan sebagai (10 biji setiap 3,900mg) kondroitin glucosamine hydrochloride 1500mg mengandungi yu rawan ekstrak 125mg kolagen 100mg asid hyaluronik 4mg halia serbuk 100mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira 10 biji setiap hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
156.58  Ringgit
Ginkgo biloba & PQQ Premium
[ms] Sebagai koenzim pengoksidaan pengurangan enzim pada tahun 1979, PQQ yang telah dikenal pasti daripada mikroorganisma, mungkin menjadi ke-14 daripada vitamin baru pada tahun 2003, yang diterbitkan dalam majalah khusus saintifik "Nature", dari seluruh dunia perhatian adalah langsung di bawah. Produk ini, PQQ lagi kepada ekstrak ginkgo biloba konvensional, telah dikompaun, phosphatidylserine, Vinca ekstrak kecil, DHA · EPA. Lebih baik untuk kajian, adalah ginkgo makanan tambahan daun disyorkan untuk orang yang sering berfikir. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Daun Nama ginkgo
117.23  Ringgit
Blueberry dan lutein
[en] In a modern computer society that is remarkably developed, people who routinely use cell phones, personal computers, etc. regardless of age and sex are now in age. This product is a health support food made into a soft capsule easy to drink blueberries, lutein. ~ Product renewal notice 09.01 ~ Our product has been renewed raw materials. Change to high absorption type lutein (50% UP), and the blending amount will be 3 mg. (The actual body intake amount does not change as compared with the old product containing lutein 6 mg.) Name Blueberry Extract Containing Food Ingredients DHA Containing Refined Fish Oil, Gelatin, Blueberry Extract Powder, Red Wine Extract Powder (Dextrin), Glycerin, Beeswax, marigold extract (containing lutein, zeaxanthin), Haematococcus algae pigment (containing astaxanthin) Contents 28.2 g (470 mg × 60 grains) How to Save Please store away from direct sunlight, heat and humidity. Manufacturer Meiji Medical Co., Ltd. H Class Made in Japan / Nutritional supplement JAN 4562193140520 Nutritional information indication (per 2 capsules 940 mg) Energy 5.6 kcal Protein 0.27 g Lipid 0.40 g Carbohydrate 0.23 g Sodium 0.21 mg Main ingredient indication Estimated per day intake 2 grains per 940 mg) Blueberry extract powder 160 mg Lutein (free body conversion) 3 mg "How to eat" As a food, please enjoy with water etc. as a guide about 2 grains per day. "Handling Precautions" · Please refrain from using it if it does not suit your constitution. · If you are allergic, please check the raw materials. · If you are in the middle of a diet therapy, please consult your doctor. · After opening, please enjoy closing the stopper tightly and as soon as possible.
101.49  Ringgit
メンズマカ
[ms] Produk ini mempunyai maca, viper, ginseng Siberia, 10 jenis komponen-komponen seperti penyu dalam kapsul. Ia adalah makanan yang baik untuk menyokong "perancangan keluarga cerah" setiap hari. Pembaharuan produk, kami dua kali dicampur serbuk maca. 500 mg / 5 biji setiap (konvensional 250 mg) Nama maca mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk Maca, gelatin, serbuk guarana, serbuk Narukoyuri, serbuk viper, rusa akhir sudut, serbuk ginseng Siberia, serbuk penyu, DEKSTRIN, yis (zink yang mengandungi ), merah Gaukurua (Sophon), Mui Lapu ekstrak flaks, stearik asid Ca (gelatin, encapsulant (kapsul) telah digunakan sebagai.) kandungan 67 g (447 mg × 0.99 bijirin) bagaimana untuk Simpan cahaya matahari langsung, jauh daripada haba dan kelembapan sila simpan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140667 Maklumat Pemakanan (per 5 biji 2,235mg) tenaga 8.2kcal protein 0.53g lipid 0.04g Karbohidrat 1.42g natrium 1.19mg zink 1mg paparan komponen utama pengambilan harian anggaran jumlah (per 5 biji 2,235mg) maca selewat (Peru) akhir 500mg guarana 250mg Narukoyuri akhir 100mg akhir viper 50mg akhir sudut rusa 50mg Murapuamaekisu akhir 50mg Siberia akhir ginseng 25mg soka penyu akhir 15mg Sophon akhir 10mg "menikmati" makanan, satu hari sila menikmati dengan air atau sebagainya selama kira-kira 5 bijirin sebagai panduan kepada. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
101.49  Ringgit
Saw ekstrak palmetto
[ms] Produk ini adalah makanan tambahan untuk berasa gembira setiap hari campuran yang seimbang, seperti minyak biji labu ekstrak saw palmetto yang menyegarkan herba untuk 320mg sihat. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama saw palmetto makanan Bahan-bahan ekstrak yang mengandungi melihat ekstrak palmetto, gelatin, minyak biji labu, enzim zink, serbuk ekstrak kranberi, vitamin E minyak sayuran yang mengandungi, lilin lebah, gliserin kandungan 28.8g (480mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140643 Maklumat Pemakanan (per 2 kapsul 960mg) tenaga 6.2kcal protein 0.28g lipid 0.54g Karbohidrat 0.06g natrium 0491mg utama paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan dos (2 butir setiap 960mg) saw palmetto ekstrak 320mg biji labu 140mg minyak ekstrak Cranberry serbuk 24mg "menikmati" makanan, sila menikmati panduan mengenai dua biji dengan air atau sebagainya untuk satu hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
penyu Kyushu Soft-dibuang kulit
[ms] Soka penyu adalah bahan yang telah dimakan sejak zaman purba di Jepun, mengandungi asid linoleik dan besi. Koryo untuk penyu lembut berkulit Kyushu ginseng, vitamin E Di samping itu, mereka yang ingin menghabiskan riang setiap hari, akan bersorak orang-orang yang berhati-hati untuk kecantikan. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Serbuk Nama soka penyu yang mengandungi makanan Bahan-bahan penyu, mengurangkan sirap maltosa, serbuk ginseng, selulosa, vitamin E, asid stearik Ca, zarah halus silikon kandungan oksida 21g ( 350mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016785 Maklumat Pemakanan (per 2 tablet 700mg) tenaga 1.2kcal Protein 0.14g Lipid 0.02g Karbohidrat 0.45g natrium 0.71mg Vitamin E 3.6mg paparan komponen utama pengambilan harian sebagai jumlah garis panduan (per dua tablet 700mg) lembut dibuang kulit penyu lewat 200mg akhir ginseng 20mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira dua tablet sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
Musim bunga dan musim luruh, ungu, tiga kunyit
[ms] Secara umum, musim luruh kunyit Istilah "kunyit", musim bunga kunyit, ada dan kunyit ungu tergolong dalam kedua-dua Curcuma genus. Autumn kunyit mengandungi banyak curcumin, manakala kunyit musim bunga dan kunyit ungu mempunyai rasa pahit mengandungi banyak komponen minyak pati. Sila membantu kami kepada kesihatan setiap hari dengan pengambilan ketiga-tiga jenis kunyit bersama-sama. Ia telah berubah pekat 8 gandum dari - pembaharuan produk Pengumuman 08,12 1 hari 12 tablet. Jumlah kunyit tiga Tidak ada perubahan kepada 1800mg, tetapi untuk menukar pengedaran musim bunga (tambahan), kunyit ungu (tambahan) dan musim luruh (berat badan), menjadi spesifikasi mudah untuk perut. kandungan besi produk ini, sehari (8 tablet), anda akan mendapati 0.495mg a. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama kunyit yang mengandungi makanan Bahan-bahan serbuk musim luruh kunyit, serbuk kunyit ungu, serbuk kunyit, selulosa, ester sukrosa, zarah halus silikon kandungan oksida 90g (375mg × 240 tablet) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H penjual Health Services International, Inc. IH Toranomon, Minato-ku, Tokyo 2-7 lebih 7 klasifikasi makanan tambahan buatan Jepun JAN 4562193140544 Maklumat Pemakanan (per 8 tablet 3,000mg) 0.22g tenaga 6.7kcal protein sebagai lipid 0.07g karbohidrat 2.40g paparan natrium 0.22mg utama komponen (8 setiap 3,000mg bijirin) akhir musim luruh kunyit 900mg kunyit ungu (zedoary) akhir 600mg spring akhir kunyit 300mg "menikmati" makanan, garis panduan 8 tablet kira-kira sehari sila menikmati dengan air atau sebagainya untuk. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
117.23  Ringgit
低分子カキ肉&亜鉛
[ms] Zink membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membran mukus, adalah nutrien yang diperlukan untuk mengekalkan rasa normal. zink terlibat dalam metabolisme asid protein-nukleik, adalah nutrien yang membantu untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Tiram domestik dalam proses khas untuk mengeluarkan banyak perkara rendah berat molekul adalah untuk mengeluarkan (nombor paten 3.551.366). Adalah disyorkan untuk minum menemani dan kepada orang-orang yang mahu melakukan saya hari ini yang terbaik. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama tiram (tiram) Makanan diproses bahan-bahan mentah minyak zaitun, gelatin, ekstrak daging tiram, gliserin, zink gluconate, lilin lebah, gliserin ester asid lemak, lesitin dengan (bahan mentah beberapa gandum, termasuk kacang soya) ※ gelatin, gliserin menggunakan sebagai Hitsutsumizai (kapsul). Kandungan 37.2g (620mg × 60 bijirin) garis panduan pengambilan 1 hari pengilang 2 bijirin Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. Penerbit International Health Service Co., Ltd. Toranomon, Minato-ku, Tokyo 2-7 lebih 7 JAN 4562193140834 Fakta Pemakanan (2 tablet 1,240mg setiap ) tenaga 6.7kcal protein 0.35g lipid 0.53g karbohidrat 0.15g natrium 5.13mg zink 10mg (143%) ※ ※ () dalam jumlah seperti nutrien paparan nilai rujukan nutrien yang terkandung dalam dos yang disyorkan setiap hari bahagian. Sila semak bahan-bahan mentah "Nota" ● Jika anda alah. ● Sila memberhentikan gunakan serta-merta jika anda berasa tidak kena dengan badan anda. Sila berjumpa dengan doktor ● Mereka yang semasa pelaku diet dan rawatan. ● mencabut plag selepas secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
62.95  Ringgit
Noguchi Perubatan Institut Penyelidikan kale 100% jus hijau 30 folikel
[ms] [Institut Penyelidikan Perubatan Noguchi kale 100% jus hijau 30 badan kapal Penerangan Produk] Produk ini bahan-bahan mentah di peladang kontrak di Oita Prefecture, adalah skala selamat beras Kiyoshi Makoto 100% bahan tambahan telah ditanam. Kale memulakan vitamin C dalam sayur-sayuran yang Eropah merupakan spesies asal kubis native speakers, mengandungi kalsium dan kaya dengan serat pemakanan. Jika sayur-sayuran benci, adalah disyorkan, seperti arah dengan banyak makan tengah hari kedai dan makan di luar. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Sebagai tambahan kepada Bahan-bahan: 100% hujung skala [Jika anda menikmati hidangan, air biasa dan susu untuk 1 pakej standard (2.5g) dalam 1 hari sila menikmati dan meletakkan kepada apa-apa. Ke hadapan untuk membuka serbuk Jus Kale ke dalam cawan, perlahan-lahan dengan air atau sebagainya mencurah, tetapi dicampur dalam bersih, apabila campuran sukar adalah, sila menikmati kacau dengan sudu.
77.89  Ringgit
bawang putih hitam kuning telur
[ja] 仕事もプライベートもハツラツとして楽しむためには、しっかりとした栄養補給も大切です。本品は、国産黒にんにくに国産卵黄を配合し、あなたや家族の頑張りを応援します。 毎日の栄養補給にお役立てください。 (合成着色料、保存料は使用しておりません。) 名  称 発酵黒にんにく含有食品 原材料名 発酵黒にんにくパウダー、植物油脂、卵黄油、イカスミ色素、ゼラチン、グリセリン、グリセリン脂肪酸エステル、ミツロウ、ビタミンE、植物レシチン、(原料の一部に卵、大豆、イカを含む) 内容量 32.7g(545mg×60粒) 賞味期限 製造日より3年 保存方法 直射日光、高温多湿を避けて 保存してください。 製造者 明治薬品株式会社H 区分 日本製・栄養補助食品 JAN 4954007016754 栄養成分表示(2粒1,090mgあたり) エネルギー 5.8kcal たんぱく質 0.34g 脂   質 0.35g 炭水化物 0.33g ナトリウム 0.10mg 主要成分表示 1日摂取目安量 (2粒1,090mgあたり) 発酵黒にんにく 330mg 卵黄油 20mg 《召し上がり方》 食品として、1日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。 《お取り扱いの注意》 ・お体に異常を感じた場合は直ちに使用を中止してください。 ・アレルギーのある方は原材料を確認してください。 ・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。 ・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
62.15  Ringgit
Tertumpu kunyit musim luruh
[ja] 濃縮秋ウコンには、クルクミンの含有量が95%のウコンエキスを主原料にウコン末をプラス。毎日の健康管理にはもちろん、美容に気をつけている方、お酒やタバコが多い方にもおすすめします。 本製品の鉄分含有量は、1日(2粒)あたり、0.036mgでございます。(分析資料はこちら) 名  称 ウコンエキス含有食品 原材料名 ウコンエキス、トウモロコシデンプン、ウコン、食物繊維、セルロース、ショ糖エステル、微粒酸化ケイ素 内容量 22.5g(375mg×60粒) 保存方法 直射日光、高温多湿を避けて 保存してください。 製造者 明治薬品株式会社H 販売者 インターナショナルヘルスサービス株式会社 IH 東京都港区虎ノ門2ー7ー7 区分 日本製・栄養補助食品 JAN 4562193140537 栄養成分表示(2粒750mgあたり) エネルギー 2.6kcal たんぱく質 0.01g 脂   質 0.05g 炭水化物 0.67g ナトリウム 0.03mg 主要成分表示(2粒750mgあたり) クルクミン 310mg 《召し上がり方》 食品として、一日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。 《お取り扱いの注意》 ・万一体質に合わない場合はご使用を中止してください。 ・アレルギーのある方は原材料を確認してください。 ・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。 ・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
Product Famaritana:
 
本品はスッキリハーブのノコギリヤシエキスを320mgにカボチャ種子オイルなどバランスよく配合しヘルシーな毎日を応援するサプリメントです。

(合成着色料、保存料は使用しておりません。)名  称 ノコギリヤシエキス含有食品
原材料名 ノコギリヤシエキス、ゼラチン、カボチャ種子オイル、亜鉛酵素、クランベリーエキス末、ビタミンE含有植物油、ミツロウ、グリセリン
内容量 28.8g(480mg×60粒)
保存方法 直射日光、高温多湿を避けて
保存してください。
製造者 明治薬品株式会社H
区分 日本製・栄養補助食品
JAN 4562193140643

栄養成分表示(2カプセル960mgあたり)
エネルギー 6.2kcal
たんぱく質 0.28g
脂   質 0.54g
炭水化物 0.06g
ナトリウム 0491mg

主要成分表示 1日摂取目安量 (2粒960mgあたり)
ノコギリヤシエキス 320mg
カボチャ種子オイル 140mg
クランベリーエキス末 24mg

《召し上がり方》
食品として、一日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。


《お取り扱いの注意》
・万一体質に合わない場合はご使用を中止してください。
・アレルギーのある方は原材料を確認してください。
・食事療法中、治療中の方は医師に相談してください。
・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
This product is a supplement to support healthy everyday by balancing the pumpkin seed oil etc. to 320 mg of refreshing herbal saw palmetto extract. (Synthetic coloring agent, preservatives are not used.) Name Containing saw palmetto extract food Ingredients Name saw palmetto extract, gelatin, pumpkin seed oil, zinc enzyme, powder of cranberry extract, vegetable oil containing vitamin E, beeswax, glycerin Contents 28.8 g (480 mg × 60 grains) How to Save Avoid direct sunlight, heat and moisture please save. Manufacturer Meiji Medical Co., Ltd. H Category Made in Japan / Nutritional supplement JAN 4562193140643 Nutritional information indication (per 2 capsules 960 mg) Energy 6.2 kcal Protein 0.28 g Lipid 0.54 g Carbohydrate 0.06 g Sodium 0491 mg Main ingredient indication Estimated per day intake (2 Granules per 960 mg) Saw Palmetto Extract 320 mg Pumpkin seed oil 140 mg Cranberry extract powder 24 mg "How to eat" As a food, please enjoy with water etc. as a guide about 2 grains per day. "Handling Precautions" · Please refrain from using it if it does not suit your constitution. · If you are allergic, please check the raw materials. · If you are in the middle of a diet, please consult your doctor. · After opening, please enjoy closing the stopper tightly and as soon as possible.
本品是一种补充欢呼每天均衡搭配,比如南瓜籽油清爽药材320毫克健康的锯棕榈提取物。 (人造着色时,不使用防腐剂。)名称锯叶棕提取物的含食用成分锯叶棕提取物,明胶,南瓜籽油,锌酶,酸果蔓提取物粉末,含有维生素E-植物油,蜂蜡,甘油含量28.8克(480mg×60粒)如何保存阳光直射,请保存,避免高温和潮湿。制造商明治制药有限公司ħ分类日本制造的膳食补充剂JAN 4562193140643营养成分(2个胶囊960毫克)能量6.2kcal蛋白0.28克脂质0.54克碳水化合物0.06克钠0491mg主要组分显示的每日摄入量推荐剂量(2按照960毫克谷物)锯棕榈提取物320毫克南瓜籽油140毫克蔓越莓提取物为24mg“享受”的食品,请享受大约两粒与水等,以一天一个指南。如果你不适合在“小心处理的”·要以宪法,请停止使用。 - 有过敏体质的人,请检查原材料。 •在饮食,请咨询你的医生谁在治疗过程中。 - 尽快开放后,请欣赏密闭插头。
Este producto es un suplemento para animar todos los días una mezcla equilibrada, como el aceite de semilla de calabaza del extracto de la palma enana americana de hierbas refrescante a 320 mg saludable. (Colorantes artificiales, no se utilizan conservantes.) Nombre palma enana americana contiene extracto alimentarios Ingredientes vieron extracto de palmetto, gelatina, el aceite de semilla de calabaza, enzima zinc, polvo de extracto de arándano, la vitamina aceites vegetales que contienen E-, cera de abejas, Contenidos de glicerina 28,8 g (480 mg × 60 granos) Cómo ahorrar luz directa del sol, por favor guardar para evitar el calor y la humedad. Fabricante Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H de clasificación de los suplementos dietéticos de fabricación japonesa JAN 4562193140643 Información nutricional (por 2 cápsulas de 960 mg) 0491mg de sodio 0,54 g de carbohidratos lípidos 0,06 g dosis de visualización componente ingesta diaria de energía 6.2kcal 0,28 g proteína principal recomendada (2 como granos por 960 mg) 320 mg de extracto de palma enana americana semilla de calabaza 140 mg de aceite de extracto de arándano 24 mg de polvo "disfrutar" de la comida, por favor, disfrutar de una guía sobre dos granos con agua o similares para un día. Si no encajas "manejo de cuidado de" uso · En caso de constitución, por favor deje de. - una persona con alergias, por favor revise las materias primas. • Durante la dieta, consulte a su médico que durante el tratamiento. - después de abrir tan pronto como sea posible, por favor, disfrutar tapón herméticamente cerrado.
본 제품은 깔끔한 허브 팔메 토 야자 추출물을 320mg 호박 씨앗 오일 등 균형있게 함유하고 건강한 매일을 응원하는 보충합니다. (합성 착색료, 보존료를 사용하지 않습니다.) 명칭 톱 야자 추출물 함유 식품 원재료 명 노코 기리 추출물, 젤라틴, 호박 씨앗 오일, 아연 효소, 크랜베리 ​​추출물 분말, 비타민 E 함유 식물성 오일, 밀랍, 글리세린 내용량 28.8g (480mg × 60 마리) 저장 방법 직사 광선, 고온 다습을 피해서 보관하십시오. 공급자 메이지 약품 주식회사 H 구분 일제 영양 보조 식품 JAN 4562193140643 영양 성분 표시 (2 캡슐 960mg 당) 에너지 6.2kcal 단백질 0.28g 지단 질 0.54g 탄수화물 0.06g 나트륨 0491mg 주요 성분 표시 1 일 권장량 (2 입자 960mg 기준) 톱 야자 추출물 320mg 호박 종자 오일 140mg 크랜베리 ​​추출물 분말 24mg "드시는 방법"식품으로 하루에 2 마리 정도를 기준으로 물 등을 드세요. "취급주의"* 만일 체질에 맞지 않을 경우 사용을 중지하십시오. 알레르기가있는 분은 원료를 확인하십시오. ·식이 요법 중 치료중인 분은 의사와 상담하십시오. * 개봉 후에는 뚜껑을 꼭 닫고 서둘러 드세요.
本品是一種補充歡呼每天均衡搭配,比如南瓜籽油清爽藥材320毫克健康的鋸棕櫚提取物。 (人造著色時,不使用防腐劑。)名稱鋸葉棕提取物的含食用成分鋸葉棕提取物,明膠,南瓜籽油,鋅酶,酸果蔓提取物粉末,含有維生素E-植物油,蜂蠟,甘油含量28.8克(480mg×60粒)如何保存陽光直射,請保存,避免高溫和潮濕。製造商明治製藥有限公司ħ分類日本製造的膳食補充劑JAN 4562193140643營養成分(2個膠囊960毫克)能量6.2kcal蛋白0.28克脂質0.54克碳水化合物0.06克鈉0491mg主要組分顯示的每日攝入量推薦劑量(2按照960毫克穀物)鋸棕櫚提取物320毫克南瓜籽油140毫克蔓越莓提取物為24mg“享受”的食品,請享受大約兩粒與水等,以一天一個指南。如果你不適合在“小心處理的”·要以憲法,請停止使用。 - 有過敏體質的人,請檢查原材料。 •在飲食,請諮詢你的醫生誰在治療過程中。 - 盡快開放後,請欣賞密閉插頭。
Ce produit est un supplément pour remonter le moral chaque jour un mélange équilibré, comme l'huile de pépins de courge l'extrait de scie palmetto d'herbes rafraîchissantes à 320mg en bonne santé. (Coloration artificielle, des agents de conservation ne sont pas utilisés.) Nom vu alimentaires extrait contenant palmetto Ingrédients vu l'extrait de chou palmiste, la gélatine, l'huile de pépins de citrouille, l'enzyme de zinc, la poudre d'extrait de canneberge, de vitamine E contenant des huiles végétales, la cire d'abeille, la glycérine Sommaire 28,8 g (480mg × 60 grains) Comment économiser lumière directe du soleil, s'il vous plaît enregistrer pour éviter la chaleur et l'humidité. Fabricant Meiji Pharmaceutical Co., Ltd suppléments alimentaires fabriqués au Japon classification H JAN 4562193140643 Information nutritionnelle (par 2 capsules 960mg) affichage énergie protéines 6.2kcal 0,28 g lipides 0,54 g Glucides 0,06 g 0491mg de sodium composant majeur apport quotidien de dose recommandée (2 le grain par 960mg) saw palmetto extrait 320mg huile de pépins de citrouille 140mg poudre d'extrait de canneberge 24mg « profiter » de la nourriture, s'il vous plaît profiter d'un guide sur deux grains avec de l'eau ou similaire à un jour. Si vous ne correspondez pas dans « la manipulation de soins » · constitution devrait, s'il vous plaît cesser d'utiliser. - une personne souffrant d'allergies, s'il vous plaît vérifier les matières premières. • Au cours de l'alimentation, s'il vous plaît consulter votre médecin pendant le traitement. - après l'ouverture le plus tôt possible, s'il vous plaît profiter de bouchon bien fermé.
ผลิตภัณฑ์นี้เป็นอาหารเสริมเพื่อเป็นกำลังใจให้ทุกวันเป็นส่วนผสมที่สมดุลเช่นน้ำมันเมล็ดฟักทองสารสกัดเลื่อย Palmetto สมุนไพรสดชื่น 320mg มีสุขภาพดี (สีเทียมสารกันบูดไม่ได้ใช้.) ชื่อเห็น Palmetto สารสกัดที่มีส่วนผสมของสารสกัดจากอาหารเห็น Palmetto เจลาติน, น้ำมันเมล็ดฟักทองเอนไซม์สังกะสี, ผงสารสกัดจากแครนเบอร์รี่, วิตามินอีน้ำมันพืชที่มีส่วนผสมของขี้ผึ้งกลีเซอรีนสารบัญ 28.8g (480mg × 60 เม็ด) วิธีการบันทึกแสงแดดโดยตรงโปรดบันทึกเพื่อหลีกเลี่ยงความร้อนและความชื้น ผู้ผลิตเมจิยา จำกัด H จำแนกญี่ปุ่นทำผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร JAN 4562193140643 ข้อมูลทางโภชนาการ (ต่อ 2 แคปซูล 960mg) พลังงาน 6.2kcal โปรตีนไขมัน 0.28g 0.54g 0.06g คาร์โบไฮเดรตโซเดียม 0491mg สำคัญจอแสดงผลองค์ประกอบการบริโภคประจำวันปริมาณที่แนะนำ (2 เท่าเมล็ดต่อ 960mg) เห็น Palmetto สารสกัดจากเมล็ดฟักทอง 320mg 140mg น้ำมันสารสกัดจากแครนเบอร์รี่ 24mg ผง "เพลิดเพลินไปกับ" อาหารโปรดเพลิดเพลินกับคู่มือเกี่ยวกับสองเมล็ดด้วยน้ำหรือชอบไปในวันหนึ่ง หากคุณไม่ได้พอดี·ควรรัฐธรรมนูญ "การดูแลในการจัดการ" โปรดยุติการใช้ - เป็นคนที่มีอาการภูมิแพ้โปรดตรวจสอบวัตถุดิบ •ระหว่างอาหารโปรดปรึกษาแพทย์ที่ของคุณในระหว่างการรักษา - หลังจากที่เปิดเร็วที่สุดเท่าที่เป็นไปได้โปรดเพลิดเพลินกับปลั๊กปิดฝาให้แน่น
Este produto é um suplemento para animar todos os dias uma mistura equilibrada, tal como o óleo de semente de abóbora do extrato de Saw Palmetto de refrescar ervas para 320 mg saudável. (Coloração artificial, conservantes não são utilizados.) Nome Saw Palmetto contendo extracto de ingredientes alimentares extrato de Saw Palmetto, gelatina, óleo de sementes de abóbora, enzima de zinco, pó de extracto de arando, vitamina óleos vegetais contendo E, cera de abelha, glicerina Conteúdo 28,8 g (480mg × 60 grãos) Como poupar luz solar direta, por favor, salve para evitar o calor e umidade. Fabricante Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H classificação feita japonês suplementos dietéticos JAN 4562193140643 Informação Nutricional (por 2 cápsulas de 960 mg) de proteína 0,28 g 0,54 g 0,06 g Hidrato de carbono lípido 0491mg de sódio grande dose de energia 6.2kcal visor componente ingestão diária recomendada (2 como grãos por 960 mg) Saw palmetto extrato de 320 mg de semente de abóbora 140 mg de óleo extrato Cranberry 24mg pó "desfrutar" a comida, por favor, desfrutar de um guia sobre dois grãos com água ou algo semelhante a um dia. Se você não se encaixa na "manipulação cuidado de" · Caso constituição, por favor, interrompa o uso. - uma pessoa com alergias, verifique as matérias-primas. • Durante a dieta, consulte o seu médico que durante o tratamento. - após a abertura o mais rápido possível, por favor, aproveite plugue bem fechado.
Dieses Produkt ist eine Ergänzung jeden Tag eine ausgewogene Mischung, wie Kürbiskernöl der Sägepalme Extrakt erfrischende Kräuter jubeln gesund zu 320 mg. (Künstliche Farbstoffe, Konservierungsmittel werden nicht verwendet.) Name Sägepalmextrakt haltigen Nahrungs Ingredients Sägepalme Extrakt, Gelatine, Kürbiskernöl, Zink Enzym, Cranberry-Extrakt-Pulver, Vitamin E-haltigen pflanzliche Öle, Bienenwachs, Glycerin Contents 28,8 g (480 mg × 60 Körner) Wie direkte Sonneneinstrahlung speichern, speichern Sie bitte die Hitze und Feuchtigkeit zu vermeiden. Hersteller Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H Klassifizierung Japan hergestellten Nahrungsergänzungsmittel JAN 4562193140643 Nährwertangaben (pro 2 Kapseln 960 mg) Energie 6.2kcal Protein 0,28 g Lipid 0,54 g Kohlenhydrate 0,06 g Natrium 0491mg Hauptkomponente Anzeige tägliche Aufnahme empfohlenen Dosis (2 wie Getreide pro 960 mg) Palmetto Extrakt 320 mg Kürbiskernöl 140mg Cranberry-Extrakt-Pulver 24mg „genießen“ das Essen sah, wählen Sie bitte eine Führung über zwei Körner mit Wasser oder dergleichen auf einen Tag genießen. Wenn Sie passen nicht „Umgang mit Pflege“ · Verfassung sollte, stellen Sie bitte Gebrauch. - eine Person mit Allergien, benutzen Sie bitte die Rohstoffe überprüfen. • Während der Diät, konsultieren Sie bitte Ihren Arzt, der während der Behandlung. - nach so schnell wie möglich zu öffnen, genießen Sie bitte dicht geschlossen Stecker.
Questo prodotto è un integratore per rallegrare ogni giorno un mix equilibrato, come l'olio di semi di zucca della saw palmetto estratto di erbe per rinfrescante 320 mg sano. (Coloranti artificiali, conservanti non vengono utilizzati.) Nome sega Palmetto contenenti ingredienti alimentari sega palmetto, gelatina, olio di semi di zucca, enzima di zinco, polvere di estratto di mirtillo, vitamina E oli vegetali contenenti, cera d'api, glicerina Sommario 28.8g (480mg × 60 grani) Come risparmiare luce diretta del sole, si prega di salvare per evitare il caldo e l'umidità. Produttore Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H classificazione integratori alimentari giapponesi-made JAN 4562193140643 Informazioni nutrizionali (per 2 capsule 960mg) energia 6.2kcal proteine ​​0.28g lipidi 0.54g 0.06g carboidrati sodio 0491mg maggiore dose raccomandata di visualizzazione componente dose giornaliera (2 come grano per 960mg) Saw palmetto estratto di 320 mg di semi di zucca 140 mg di olio estratto di mirtillo in polvere 24mg "godere" il cibo, si prega di godere di una guida su due grani con acqua o simili a un giorno. Se non si inseriscono in "gestione cura di" uso · Dovrebbe costituzione, si prega di interrompere. - una persona con le allergie, controllare le materie prime. • Durante la dieta, si prega di consultare il proprio medico che durante il trattamento. - dopo l'apertura nel più breve tempo possibile, si prega di godere la spina ben chiuso.
هذا المنتج هو تكملة ليهتف كل يوم مزيج متوازن، مثل زيت بذور اليقطين المنشار بالميتو استخراج منعش الأعشاب ل320mg صحية. (التلوين الاصطناعي، لا تستخدم المواد الحافظة.) اسم رأى شهدت بالميتو التي تحتوي على استخراج المكونات الغذائية استخراج بالميتو، والجيلاتين، وزيت بذور اليقطين، انزيم الزنك، واستخراج التوت البري المجفف، وفيتامين الزيوت النباتية التي تحتوي على E، وشمع العسل، والغليسرين المحتويات 28.8g (480mg × 60 حبات) كيفية حفظ أشعة الشمس المباشرة، يرجى حفظ لتجنب الحرارة والرطوبة. مصنع ميجي للصناعات الدوائية المحدودة H تصنيف اليابانية الصنع المكملات الغذائية JAN 4562193140643 المعلومات الغذائية (لكل 2 كبسولات 960mg) الطاقة 6.2kcal بروتين 0.28g 0.54g الدهون الكربوهيدرات 0.06g الصوديوم 0491mg الرئيسية عرض عنصر الاستهلاك اليومي الجرعة الموصى بها (2 كما الحبوب في 960mg) شهدت بالميتو استخراج 320mg 140mg بذور اليقطين زيت مستخلص التوت البري مسحوق 24mg "التمتع" الطعام، يرجى الاستمتاع دليل عن اثنين من الحبوب مع الماء أو ما شابه ذلك ليوم واحد. إذا كنت لا يصلح في "التعامل مع رعاية" · وينبغي أن الدستور، يرجى التوقف عن استخدامها. - شخص يعانون من الحساسية، يرجى الاطلاع على المواد الخام. • خلال اتباع نظام غذائي، يرجى استشارة الطبيب الذي خلال فترة العلاج. - بعد فتح في أقرب وقت ممكن، يرجى التمتع المكونات مغلقة بإحكام.
Produk ini adalah makanan tambahan untuk berasa gembira setiap hari campuran yang seimbang, seperti minyak biji labu ekstrak saw palmetto yang menyegarkan herba untuk 320mg sihat. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama saw palmetto makanan Bahan-bahan ekstrak yang mengandungi melihat ekstrak palmetto, gelatin, minyak biji labu, enzim zink, serbuk ekstrak kranberi, vitamin E minyak sayuran yang mengandungi, lilin lebah, gliserin kandungan 28.8g (480mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140643 Maklumat Pemakanan (per 2 kapsul 960mg) tenaga 6.2kcal protein 0.28g lipid 0.54g Karbohidrat 0.06g natrium 0491mg utama paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan dos (2 butir setiap 960mg) saw palmetto ekstrak 320mg biji labu 140mg minyak ekstrak Cranberry serbuk 24mg "menikmati" makanan, sila menikmati panduan mengenai dua biji dengan air atau sebagainya untuk satu hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
Denna produkt är ett komplement till muntra varje dag en balanserad mix, såsom pumpa fröolja sågen Palmetto extrakt av uppfriskande örter för att 320mg friska. (Artificiell färgning, är konserveringsmedel inte används.) Namn såg palmetto extraktinnehållande livsmedels Ingredienser sågpalmetto extrakt, gelatin, pumpa fröolja, zink enzym, tranbär extraktpulver, vitamin E-innehållande vegetabiliska oljor, bivax, glycerin Innehåll 28,8 g (480 mg x 60 grains) Hur man sparar direkt solljus, du spara för att undvika värme och fuktighet. Tillverkaren Meiji Pharmaceutical Co, Ltd H klassificerings Japanska gjorda kosttillskott JAN 4562193140643 Näringsinformation (per 2 kapslar 960 mg) energi 6.2kcal protein 0,28 g lipid 0,54 g Kolhydrater 0,06 g natrium 0491mg huvudkomponent display dagligt intag rekommenderade dosen (2 som korn per 960 mg) Saw Palmetto extrakt 320 mg pumpa fröolja 140 mg Tranbärsextrakt extrakt~~POS=HEADCOMP pulver 24 mg "njuta" maten, vänligen njuta av en guide om två korn med vatten eller liknande till en dag. Om du inte passar in "hantering hand om" · Ska konstitution, vänligen sluta använda. - en person med allergier, kontrollera råvarorna. • Under diet, kontakta din läkare som under behandlingen. - efter att ha öppnat så snart som möjligt, vänligen njuta väl tillsluten plugg.
Ten produkt jest suplementem dopingować codziennie zrównoważoną mieszankę, takie jak olej z pestek dyni piły ekstrakt Palmetto orzeźwiających ziół do 320 mg zdrowym. (Barwników, środki konserwujące nie są używane.) Nazwa widział Palmetto zawierający ekstrakt spożywcze Składniki widział ekstrakt Palmetto, żelatynę, olej z pestek dyni, enzym cynku, ekstrakt z żurawiny w proszku, oleje roślinne, witaminy i związku E, glicerynę, wosk pszczeli Zawartość 28.8g (480mg x 60 ziaren) Jak zaoszczędzić bezpośrednie działanie promieni słonecznych, należy zapisać, aby uniknąć ciepła i wilgotności. Producent Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klasyfikacji Japońskie suplementy JAN 4562193140643 odżywcza (na 2 kapsułki 960 mg) Energia 6.2kcal 0,28 g białka lipidów 0,54 g 0,06 g Węglowodany 0491mg sodu główny komponent wyświetlacza spożycie dzienne dawki zalecanej (2 jak ziarno za 960 mg) Saw Palmetto 320 mg ekstrakt z nasion dyni 140 mg ekstrakt olejowy Cranberry proszku 24 mg „cieszyć” jedzenie, prosimy skorzystać z przewodnika o dwóch ziaren z wodą lub podobnego do jednego dnia. Jeśli nie pasują „handling opieką” · Jeżeli konstytucja, należy przerwać stosowanie. - osoba z alergią, proszę sprawdzić surowców. • Podczas diety, należy w trakcie leczenia należy skonsultować się z lekarzem, który. - po otwarciu tak szybko, jak to możliwe, należy korzystać z wtyczki szczelnie zamknięty.
本品はスッキリハーブのノコギリヤシエキスを320mgにカボチャ種子オイルなどバランスよく配合しヘルシーな毎日を応援するサプリメントです。

(合成着色料、保存料は使用しておりません。)名  称 ノコギリヤシエキス含有食品
原材料名 ノコギリヤシエキス、ゼラチン、カボチャ種子オイル、亜鉛酵素、クランベリーエキス末、ビタミンE含有植物油、ミツロウ、グリセリン
内容量 28.8g(480mg×60粒)
保存方法 直射日光、高温多湿を避けて
保存してください。
製造者 明治薬品株式会社H
区分 日本製・栄養補助食品
JAN 4562193140643

栄養成分表示(2カプセル960mgあたり)
エネルギー 6.2kcal
たんぱく質 0.28g
脂   質 0.54g
炭水化物 0.06g
ナトリウム 0491mg

主要成分表示 1日摂取目安量 (2粒960mgあたり)
ノコギリヤシエキス 320mg
カボチャ種子オイル 140mg
クランベリーエキス末 24mg

《召し上がり方》
食品として、一日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。


《お取り扱いの注意》
・万一体質に合わない場合はご使用を中止してください。
・アレルギーのある方は原材料を確認してください。
・食事療法中、治療中の方は医師に相談してください。
・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
This product is a supplement to support healthy everyday by balancing the pumpkin seed oil etc. to 320 mg of refreshing herbal saw palmetto extract. (Synthetic coloring agent, preservatives are not used.) Name Containing saw palmetto extract food Ingredients Name saw palmetto extract, gelatin, pumpkin seed oil, zinc enzyme, powder of cranberry extract, vegetable oil containing vitamin E, beeswax, glycerin Contents 28.8 g (480 mg × 60 grains) How to Save Avoid direct sunlight, heat and moisture please save. Manufacturer Meiji Medical Co., Ltd. H Category Made in Japan / Nutritional supplement JAN 4562193140643 Nutritional information indication (per 2 capsules 960 mg) Energy 6.2 kcal Protein 0.28 g Lipid 0.54 g Carbohydrate 0.06 g Sodium 0491 mg Main ingredient indication Estimated per day intake (2 Granules per 960 mg) Saw Palmetto Extract 320 mg Pumpkin seed oil 140 mg Cranberry extract powder 24 mg "How to eat" As a food, please enjoy with water etc. as a guide about 2 grains per day. "Handling Precautions" · Please refrain from using it if it does not suit your constitution. · If you are allergic, please check the raw materials. · If you are in the middle of a diet, please consult your doctor. · After opening, please enjoy closing the stopper tightly and as soon as possible.
本品是一种补充欢呼每天均衡搭配,比如南瓜籽油清爽药材320毫克健康的锯棕榈提取物。 (人造着色时,不使用防腐剂。)名称锯叶棕提取物的含食用成分锯叶棕提取物,明胶,南瓜籽油,锌酶,酸果蔓提取物粉末,含有维生素E-植物油,蜂蜡,甘油含量28.8克(480mg×60粒)如何保存阳光直射,请保存,避免高温和潮湿。制造商明治制药有限公司ħ分类日本制造的膳食补充剂JAN 4562193140643营养成分(2个胶囊960毫克)能量6.2kcal蛋白0.28克脂质0.54克碳水化合物0.06克钠0491mg主要组分显示的每日摄入量推荐剂量(2按照960毫克谷物)锯棕榈提取物320毫克南瓜籽油140毫克蔓越莓提取物为24mg“享受”的食品,请享受大约两粒与水等,以一天一个指南。如果你不适合在“小心处理的”·要以宪法,请停止使用。 - 有过敏体质的人,请检查原材料。 •在饮食,请咨询你的医生谁在治疗过程中。 - 尽快开放后,请欣赏密闭插头。
Este producto es un suplemento para animar todos los días una mezcla equilibrada, como el aceite de semilla de calabaza del extracto de la palma enana americana de hierbas refrescante a 320 mg saludable. (Colorantes artificiales, no se utilizan conservantes.) Nombre palma enana americana contiene extracto alimentarios Ingredientes vieron extracto de palmetto, gelatina, el aceite de semilla de calabaza, enzima zinc, polvo de extracto de arándano, la vitamina aceites vegetales que contienen E-, cera de abejas, Contenidos de glicerina 28,8 g (480 mg × 60 granos) Cómo ahorrar luz directa del sol, por favor guardar para evitar el calor y la humedad. Fabricante Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H de clasificación de los suplementos dietéticos de fabricación japonesa JAN 4562193140643 Información nutricional (por 2 cápsulas de 960 mg) 0491mg de sodio 0,54 g de carbohidratos lípidos 0,06 g dosis de visualización componente ingesta diaria de energía 6.2kcal 0,28 g proteína principal recomendada (2 como granos por 960 mg) 320 mg de extracto de palma enana americana semilla de calabaza 140 mg de aceite de extracto de arándano 24 mg de polvo "disfrutar" de la comida, por favor, disfrutar de una guía sobre dos granos con agua o similares para un día. Si no encajas "manejo de cuidado de" uso · En caso de constitución, por favor deje de. - una persona con alergias, por favor revise las materias primas. • Durante la dieta, consulte a su médico que durante el tratamiento. - después de abrir tan pronto como sea posible, por favor, disfrutar tapón herméticamente cerrado.
본 제품은 깔끔한 허브 팔메 토 야자 추출물을 320mg 호박 씨앗 오일 등 균형있게 함유하고 건강한 매일을 응원하는 보충합니다. (합성 착색료, 보존료를 사용하지 않습니다.) 명칭 톱 야자 추출물 함유 식품 원재료 명 노코 기리 추출물, 젤라틴, 호박 씨앗 오일, 아연 효소, 크랜베리 ​​추출물 분말, 비타민 E 함유 식물성 오일, 밀랍, 글리세린 내용량 28.8g (480mg × 60 마리) 저장 방법 직사 광선, 고온 다습을 피해서 보관하십시오. 공급자 메이지 약품 주식회사 H 구분 일제 영양 보조 식품 JAN 4562193140643 영양 성분 표시 (2 캡슐 960mg 당) 에너지 6.2kcal 단백질 0.28g 지단 질 0.54g 탄수화물 0.06g 나트륨 0491mg 주요 성분 표시 1 일 권장량 (2 입자 960mg 기준) 톱 야자 추출물 320mg 호박 종자 오일 140mg 크랜베리 ​​추출물 분말 24mg "드시는 방법"식품으로 하루에 2 마리 정도를 기준으로 물 등을 드세요. "취급주의"* 만일 체질에 맞지 않을 경우 사용을 중지하십시오. 알레르기가있는 분은 원료를 확인하십시오. ·식이 요법 중 치료중인 분은 의사와 상담하십시오. * 개봉 후에는 뚜껑을 꼭 닫고 서둘러 드세요.
本品是一種補充歡呼每天均衡搭配,比如南瓜籽油清爽藥材320毫克健康的鋸棕櫚提取物。 (人造著色時,不使用防腐劑。)名稱鋸葉棕提取物的含食用成分鋸葉棕提取物,明膠,南瓜籽油,鋅酶,酸果蔓提取物粉末,含有維生素E-植物油,蜂蠟,甘油含量28.8克(480mg×60粒)如何保存陽光直射,請保存,避免高溫和潮濕。製造商明治製藥有限公司ħ分類日本製造的膳食補充劑JAN 4562193140643營養成分(2個膠囊960毫克)能量6.2kcal蛋白0.28克脂質0.54克碳水化合物0.06克鈉0491mg主要組分顯示的每日攝入量推薦劑量(2按照960毫克穀物)鋸棕櫚提取物320毫克南瓜籽油140毫克蔓越莓提取物為24mg“享受”的食品,請享受大約兩粒與水等,以一天一個指南。如果你不適合在“小心處理的”·要以憲法,請停止使用。 - 有過敏體質的人,請檢查原材料。 •在飲食,請諮詢你的醫生誰在治療過程中。 - 盡快開放後,請欣賞密閉插頭。
Ce produit est un supplément pour remonter le moral chaque jour un mélange équilibré, comme l'huile de pépins de courge l'extrait de scie palmetto d'herbes rafraîchissantes à 320mg en bonne santé. (Coloration artificielle, des agents de conservation ne sont pas utilisés.) Nom vu alimentaires extrait contenant palmetto Ingrédients vu l'extrait de chou palmiste, la gélatine, l'huile de pépins de citrouille, l'enzyme de zinc, la poudre d'extrait de canneberge, de vitamine E contenant des huiles végétales, la cire d'abeille, la glycérine Sommaire 28,8 g (480mg × 60 grains) Comment économiser lumière directe du soleil, s'il vous plaît enregistrer pour éviter la chaleur et l'humidité. Fabricant Meiji Pharmaceutical Co., Ltd suppléments alimentaires fabriqués au Japon classification H JAN 4562193140643 Information nutritionnelle (par 2 capsules 960mg) affichage énergie protéines 6.2kcal 0,28 g lipides 0,54 g Glucides 0,06 g 0491mg de sodium composant majeur apport quotidien de dose recommandée (2 le grain par 960mg) saw palmetto extrait 320mg huile de pépins de citrouille 140mg poudre d'extrait de canneberge 24mg « profiter » de la nourriture, s'il vous plaît profiter d'un guide sur deux grains avec de l'eau ou similaire à un jour. Si vous ne correspondez pas dans « la manipulation de soins » · constitution devrait, s'il vous plaît cesser d'utiliser. - une personne souffrant d'allergies, s'il vous plaît vérifier les matières premières. • Au cours de l'alimentation, s'il vous plaît consulter votre médecin pendant le traitement. - après l'ouverture le plus tôt possible, s'il vous plaît profiter de bouchon bien fermé.
ผลิตภัณฑ์นี้เป็นอาหารเสริมเพื่อเป็นกำลังใจให้ทุกวันเป็นส่วนผสมที่สมดุลเช่นน้ำมันเมล็ดฟักทองสารสกัดเลื่อย Palmetto สมุนไพรสดชื่น 320mg มีสุขภาพดี (สีเทียมสารกันบูดไม่ได้ใช้.) ชื่อเห็น Palmetto สารสกัดที่มีส่วนผสมของสารสกัดจากอาหารเห็น Palmetto เจลาติน, น้ำมันเมล็ดฟักทองเอนไซม์สังกะสี, ผงสารสกัดจากแครนเบอร์รี่, วิตามินอีน้ำมันพืชที่มีส่วนผสมของขี้ผึ้งกลีเซอรีนสารบัญ 28.8g (480mg × 60 เม็ด) วิธีการบันทึกแสงแดดโดยตรงโปรดบันทึกเพื่อหลีกเลี่ยงความร้อนและความชื้น ผู้ผลิตเมจิยา จำกัด H จำแนกญี่ปุ่นทำผลิตภัณฑ์เสริมอาหาร JAN 4562193140643 ข้อมูลทางโภชนาการ (ต่อ 2 แคปซูล 960mg) พลังงาน 6.2kcal โปรตีนไขมัน 0.28g 0.54g 0.06g คาร์โบไฮเดรตโซเดียม 0491mg สำคัญจอแสดงผลองค์ประกอบการบริโภคประจำวันปริมาณที่แนะนำ (2 เท่าเมล็ดต่อ 960mg) เห็น Palmetto สารสกัดจากเมล็ดฟักทอง 320mg 140mg น้ำมันสารสกัดจากแครนเบอร์รี่ 24mg ผง "เพลิดเพลินไปกับ" อาหารโปรดเพลิดเพลินกับคู่มือเกี่ยวกับสองเมล็ดด้วยน้ำหรือชอบไปในวันหนึ่ง หากคุณไม่ได้พอดี·ควรรัฐธรรมนูญ "การดูแลในการจัดการ" โปรดยุติการใช้ - เป็นคนที่มีอาการภูมิแพ้โปรดตรวจสอบวัตถุดิบ •ระหว่างอาหารโปรดปรึกษาแพทย์ที่ของคุณในระหว่างการรักษา - หลังจากที่เปิดเร็วที่สุดเท่าที่เป็นไปได้โปรดเพลิดเพลินกับปลั๊กปิดฝาให้แน่น
Este produto é um suplemento para animar todos os dias uma mistura equilibrada, tal como o óleo de semente de abóbora do extrato de Saw Palmetto de refrescar ervas para 320 mg saudável. (Coloração artificial, conservantes não são utilizados.) Nome Saw Palmetto contendo extracto de ingredientes alimentares extrato de Saw Palmetto, gelatina, óleo de sementes de abóbora, enzima de zinco, pó de extracto de arando, vitamina óleos vegetais contendo E, cera de abelha, glicerina Conteúdo 28,8 g (480mg × 60 grãos) Como poupar luz solar direta, por favor, salve para evitar o calor e umidade. Fabricante Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H classificação feita japonês suplementos dietéticos JAN 4562193140643 Informação Nutricional (por 2 cápsulas de 960 mg) de proteína 0,28 g 0,54 g 0,06 g Hidrato de carbono lípido 0491mg de sódio grande dose de energia 6.2kcal visor componente ingestão diária recomendada (2 como grãos por 960 mg) Saw palmetto extrato de 320 mg de semente de abóbora 140 mg de óleo extrato Cranberry 24mg pó "desfrutar" a comida, por favor, desfrutar de um guia sobre dois grãos com água ou algo semelhante a um dia. Se você não se encaixa na "manipulação cuidado de" · Caso constituição, por favor, interrompa o uso. - uma pessoa com alergias, verifique as matérias-primas. • Durante a dieta, consulte o seu médico que durante o tratamento. - após a abertura o mais rápido possível, por favor, aproveite plugue bem fechado.
Dieses Produkt ist eine Ergänzung jeden Tag eine ausgewogene Mischung, wie Kürbiskernöl der Sägepalme Extrakt erfrischende Kräuter jubeln gesund zu 320 mg. (Künstliche Farbstoffe, Konservierungsmittel werden nicht verwendet.) Name Sägepalmextrakt haltigen Nahrungs Ingredients Sägepalme Extrakt, Gelatine, Kürbiskernöl, Zink Enzym, Cranberry-Extrakt-Pulver, Vitamin E-haltigen pflanzliche Öle, Bienenwachs, Glycerin Contents 28,8 g (480 mg × 60 Körner) Wie direkte Sonneneinstrahlung speichern, speichern Sie bitte die Hitze und Feuchtigkeit zu vermeiden. Hersteller Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H Klassifizierung Japan hergestellten Nahrungsergänzungsmittel JAN 4562193140643 Nährwertangaben (pro 2 Kapseln 960 mg) Energie 6.2kcal Protein 0,28 g Lipid 0,54 g Kohlenhydrate 0,06 g Natrium 0491mg Hauptkomponente Anzeige tägliche Aufnahme empfohlenen Dosis (2 wie Getreide pro 960 mg) Palmetto Extrakt 320 mg Kürbiskernöl 140mg Cranberry-Extrakt-Pulver 24mg „genießen“ das Essen sah, wählen Sie bitte eine Führung über zwei Körner mit Wasser oder dergleichen auf einen Tag genießen. Wenn Sie passen nicht „Umgang mit Pflege“ · Verfassung sollte, stellen Sie bitte Gebrauch. - eine Person mit Allergien, benutzen Sie bitte die Rohstoffe überprüfen. • Während der Diät, konsultieren Sie bitte Ihren Arzt, der während der Behandlung. - nach so schnell wie möglich zu öffnen, genießen Sie bitte dicht geschlossen Stecker.
Questo prodotto è un integratore per rallegrare ogni giorno un mix equilibrato, come l'olio di semi di zucca della saw palmetto estratto di erbe per rinfrescante 320 mg sano. (Coloranti artificiali, conservanti non vengono utilizzati.) Nome sega Palmetto contenenti ingredienti alimentari sega palmetto, gelatina, olio di semi di zucca, enzima di zinco, polvere di estratto di mirtillo, vitamina E oli vegetali contenenti, cera d'api, glicerina Sommario 28.8g (480mg × 60 grani) Come risparmiare luce diretta del sole, si prega di salvare per evitare il caldo e l'umidità. Produttore Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H classificazione integratori alimentari giapponesi-made JAN 4562193140643 Informazioni nutrizionali (per 2 capsule 960mg) energia 6.2kcal proteine ​​0.28g lipidi 0.54g 0.06g carboidrati sodio 0491mg maggiore dose raccomandata di visualizzazione componente dose giornaliera (2 come grano per 960mg) Saw palmetto estratto di 320 mg di semi di zucca 140 mg di olio estratto di mirtillo in polvere 24mg "godere" il cibo, si prega di godere di una guida su due grani con acqua o simili a un giorno. Se non si inseriscono in "gestione cura di" uso · Dovrebbe costituzione, si prega di interrompere. - una persona con le allergie, controllare le materie prime. • Durante la dieta, si prega di consultare il proprio medico che durante il trattamento. - dopo l'apertura nel più breve tempo possibile, si prega di godere la spina ben chiuso.
هذا المنتج هو تكملة ليهتف كل يوم مزيج متوازن، مثل زيت بذور اليقطين المنشار بالميتو استخراج منعش الأعشاب ل320mg صحية. (التلوين الاصطناعي، لا تستخدم المواد الحافظة.) اسم رأى شهدت بالميتو التي تحتوي على استخراج المكونات الغذائية استخراج بالميتو، والجيلاتين، وزيت بذور اليقطين، انزيم الزنك، واستخراج التوت البري المجفف، وفيتامين الزيوت النباتية التي تحتوي على E، وشمع العسل، والغليسرين المحتويات 28.8g (480mg × 60 حبات) كيفية حفظ أشعة الشمس المباشرة، يرجى حفظ لتجنب الحرارة والرطوبة. مصنع ميجي للصناعات الدوائية المحدودة H تصنيف اليابانية الصنع المكملات الغذائية JAN 4562193140643 المعلومات الغذائية (لكل 2 كبسولات 960mg) الطاقة 6.2kcal بروتين 0.28g 0.54g الدهون الكربوهيدرات 0.06g الصوديوم 0491mg الرئيسية عرض عنصر الاستهلاك اليومي الجرعة الموصى بها (2 كما الحبوب في 960mg) شهدت بالميتو استخراج 320mg 140mg بذور اليقطين زيت مستخلص التوت البري مسحوق 24mg "التمتع" الطعام، يرجى الاستمتاع دليل عن اثنين من الحبوب مع الماء أو ما شابه ذلك ليوم واحد. إذا كنت لا يصلح في "التعامل مع رعاية" · وينبغي أن الدستور، يرجى التوقف عن استخدامها. - شخص يعانون من الحساسية، يرجى الاطلاع على المواد الخام. • خلال اتباع نظام غذائي، يرجى استشارة الطبيب الذي خلال فترة العلاج. - بعد فتح في أقرب وقت ممكن، يرجى التمتع المكونات مغلقة بإحكام.
Produk ini adalah makanan tambahan untuk berasa gembira setiap hari campuran yang seimbang, seperti minyak biji labu ekstrak saw palmetto yang menyegarkan herba untuk 320mg sihat. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama saw palmetto makanan Bahan-bahan ekstrak yang mengandungi melihat ekstrak palmetto, gelatin, minyak biji labu, enzim zink, serbuk ekstrak kranberi, vitamin E minyak sayuran yang mengandungi, lilin lebah, gliserin kandungan 28.8g (480mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140643 Maklumat Pemakanan (per 2 kapsul 960mg) tenaga 6.2kcal protein 0.28g lipid 0.54g Karbohidrat 0.06g natrium 0491mg utama paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan dos (2 butir setiap 960mg) saw palmetto ekstrak 320mg biji labu 140mg minyak ekstrak Cranberry serbuk 24mg "menikmati" makanan, sila menikmati panduan mengenai dua biji dengan air atau sebagainya untuk satu hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
Denna produkt är ett komplement till muntra varje dag en balanserad mix, såsom pumpa fröolja sågen Palmetto extrakt av uppfriskande örter för att 320mg friska. (Artificiell färgning, är konserveringsmedel inte används.) Namn såg palmetto extraktinnehållande livsmedels Ingredienser sågpalmetto extrakt, gelatin, pumpa fröolja, zink enzym, tranbär extraktpulver, vitamin E-innehållande vegetabiliska oljor, bivax, glycerin Innehåll 28,8 g (480 mg x 60 grains) Hur man sparar direkt solljus, du spara för att undvika värme och fuktighet. Tillverkaren Meiji Pharmaceutical Co, Ltd H klassificerings Japanska gjorda kosttillskott JAN 4562193140643 Näringsinformation (per 2 kapslar 960 mg) energi 6.2kcal protein 0,28 g lipid 0,54 g Kolhydrater 0,06 g natrium 0491mg huvudkomponent display dagligt intag rekommenderade dosen (2 som korn per 960 mg) Saw Palmetto extrakt 320 mg pumpa fröolja 140 mg Tranbärsextrakt extrakt~~POS=HEADCOMP pulver 24 mg "njuta" maten, vänligen njuta av en guide om två korn med vatten eller liknande till en dag. Om du inte passar in "hantering hand om" · Ska konstitution, vänligen sluta använda. - en person med allergier, kontrollera råvarorna. • Under diet, kontakta din läkare som under behandlingen. - efter att ha öppnat så snart som möjligt, vänligen njuta väl tillsluten plugg.
Ten produkt jest suplementem dopingować codziennie zrównoważoną mieszankę, takie jak olej z pestek dyni piły ekstrakt Palmetto orzeźwiających ziół do 320 mg zdrowym. (Barwników, środki konserwujące nie są używane.) Nazwa widział Palmetto zawierający ekstrakt spożywcze Składniki widział ekstrakt Palmetto, żelatynę, olej z pestek dyni, enzym cynku, ekstrakt z żurawiny w proszku, oleje roślinne, witaminy i związku E, glicerynę, wosk pszczeli Zawartość 28.8g (480mg x 60 ziaren) Jak zaoszczędzić bezpośrednie działanie promieni słonecznych, należy zapisać, aby uniknąć ciepła i wilgotności. Producent Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klasyfikacji Japońskie suplementy JAN 4562193140643 odżywcza (na 2 kapsułki 960 mg) Energia 6.2kcal 0,28 g białka lipidów 0,54 g 0,06 g Węglowodany 0491mg sodu główny komponent wyświetlacza spożycie dzienne dawki zalecanej (2 jak ziarno za 960 mg) Saw Palmetto 320 mg ekstrakt z nasion dyni 140 mg ekstrakt olejowy Cranberry proszku 24 mg „cieszyć” jedzenie, prosimy skorzystać z przewodnika o dwóch ziaren z wodą lub podobnego do jednego dnia. Jeśli nie pasują „handling opieką” · Jeżeli konstytucja, należy przerwać stosowanie. - osoba z alergią, proszę sprawdzić surowców. • Podczas diety, należy w trakcie leczenia należy skonsultować się z lekarzem, który. - po otwarciu tak szybko, jak to możliwe, należy korzystać z wtyczki szczelnie zamknięty.
Этот продукт является дополнением к поболеть каждый день сбалансированное сочетание, например, масло семян тыквы в Saw Palmetto экстракт освежающие травы 320 мг здоровым. (Искусственные красители, консерванты не используются.) Название пальметто экстракт, содержащий пищевые ингредиенты пальметто экстракт, желатин, тыквенное масло, цинк фермент, экстракт клюквы порошок, витамин Е, содержащих растительные масла, пчелиный воск, глицерин Содержание 28.8g (480 мг × 60 зерен) Как сохранить прямых солнечных лучей, пожалуйста, сохраните, чтобы избежать жары и влажности. Производитель Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H классификации японского производства БАД JAN 4562193140643 Пищевая ценность (на 2 капсулы 960 мг) энергии 6.2kcal белок 0,28 г липидов 0,54 Углеводы 0,06 г 0491mg натрия основной компонент отображения суточная доза рекомендуемой дозы (2 в качестве зерна на 960 мг) Saw Palmetto экстракт 320 мг тыквенное масло 140 мг экстракта клюквы порошок 24 мг «наслаждаться» еда, пожалуйста, наслаждайтесь руководство около двух зерен с водой и т.п. один день. Если вы не поместились в «обращение ухода» · Если конституция, пожалуйста, прекратите использование. - человек с аллергией, пожалуйста, проверьте исходные материалы. • Во время диеты, пожалуйста, обратитесь к врачу, который во время лечения. - после открытия как можно скорее, пожалуйста, наслаждайтесь плотно закрытой вилкой.
Sản phẩm này là một bổ sung để cổ vũ mỗi ngày một hỗn hợp cân bằng, chẳng hạn như dầu hạt bí ngô chiết palmetto cưa làm mới loại thảo mộc để 320mg khỏe mạnh. (Màu nhân tạo, chất bảo quản không được sử dụng.) Tên thấy Palmetto chiết xuất có chứa thành phần thực phẩm thấy chiết xuất palmetto, gelatin, dầu hạt bí ngô, enzyme kẽm, chiết xuất nam việt quất bột, vitamin E dầu thực vật chứa, sáp ong, glycerin Nội dung 28.8g (480mg × 60 hạt) Làm thế nào để tiết kiệm ánh sáng mặt trời trực tiếp, xin vui lòng lưu để tránh cái nóng và độ ẩm. Nhà sản xuất Meiji Pharmaceutical Co, Ltd H phân loại của Nhật Bản sản xuất trong chế độ ăn uống bổ sung JAN 4562193140643 Thông tin dinh dưỡng (mỗi 2 viên nang 960mg) năng lượng 6.2kcal Protein 0.28g lipid 0.54g Carbohydrate 0.06g natri 0491mg lớn hiển thị phần tiêu thụ hàng ngày Liều (2 như hạt mỗi 960mg) thấy Palmetto chiết xuất 320mg hạt bí ngô 140mg dầu chiết xuất từ ​​Cranberry bột 24mg "thưởng thức" những món ăn, hãy tận hưởng một hướng dẫn về hai hạt bằng nước hoặc tương tự để một ngày nào đó. Nếu bạn không phù hợp "xử lý chăm sóc của" · có nên hiến pháp, xin vui lòng ngừng sử dụng. - một người bị dị ứng, hãy kiểm tra các nguyên liệu thô. • Trong chế độ ăn uống, xin vui lòng tham khảo ý kiến ​​bác sĩ của bạn trong khi điều trị. - sau khi mở càng sớm càng tốt, hãy tận hưởng kín cắm.
Dette produktet er et supplement til å juble hver dag en balansert blanding, for eksempel gresskar frø olje så Palmetto ekstrakt av forfriskende urter til 320mg sunt. (Kunstige fargestoffer, konserveringsmidler blir ikke brukt.) Navn så Palmetto ekstrakt-inneholdende mat-ingredienser så Palmetto ekstrakt, gelatin, gresskarfrøolje, sink enzym, tranebær ekstraktpulver, vitamin E-inneholdende vegetabilske oljer, bivoks, glyserin Innhold 28,8 g (480 mg × 60 korn) Hvordan spare direkte sollys, kan du spare for å unngå varme og fuktighet. Produsenten Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klassifiserings japanske-laget kosttilskudd JAN 4562193140643 Næringsinnhold (per 2 kapsler 960 mg) energi 6.2kcal protein 0,28 g lipid 0,54 g Karbohydrat 0,06 g natrium 0491mg hovedkomponent skjerm daglig inntak anbefalte dose (2 som korn per 960 mg) så Palmetto 320mg gresskarfrøolje 140mg Cranberry ekstraktpulver 24 mg "nyte" mat, kan nyte en veiledning om to korn med vann eller lignende til en dag. Hvis du ikke passer inn "håndtering vare på" · Skal grunnlov, kan du slutte å bruke. - en person med allergi, kan du sjekke råvarene. • Under diett, ta kontakt med legen din som under behandlingen. - etter å ha åpnet så snart som mulig, kan nyte godt lukket plugg.
Dette produkt er et supplement til at juble hver dag en afbalanceret blanding, såsom græskar frø olie på Savpalme ekstrakt af forfriskende urter til 320 mg sundt. (Kunstig farvestoffer, konserveringsmidler ikke anvendes.) Navn Savpalme ekstrakt-holdige fødevarer Ingredienser Savpalme ekstrakt, gelatine, græskarkerneolie, zink enzym, tranebær ekstrakt pulver, vitamin E-holdige vegetabilske olier, bivoks, glycerin Indhold 28,8 g (480 mg × 60 korn) Hvordan at spare direkte sollys, skal du gemme at undgå varmen og luftfugtigheden. Fabrikant Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klassifikation japanske-made kosttilskud JAN 4562193140643 Næringsindhold (per 2 kapsler 960 mg) energi 6.2kcal protein 0,28 g lipid 0,54 g Kulhydrat 0,06 g natrium 0491mg hovedkomponent display dagligt indtag anbefalede dosis (2 som korn pr 960 mg) Savpalme ekstrakt 320 mg græskar frø olie 140 mg Tranebær ekstrakt pulver 24mg "nyde" den mad, du nyde en guide om to kerner med vand eller lignende til en dag. Hvis du ikke passer ind i "håndtering sig af" · Skal forfatning, bedes ophøre med at bruge. - en person med allergi, skal du kontrollere råvarerne. • Under diæt, skal du kontakte din læge, som under behandlingen. - efter åbning så hurtigt som muligt, skal du nyde tæt lukket stik.
Mpanjifa Reviews
Bahasa Inggeris
Cina Mudah
Cina Traditional
Jepun
Sepanyol
Korea
Perancis
Thai
Vietnam
Melayu
Portugis
Jerman
Itali
Bahasa Arab
Rusia
Bahasa Ibrani
Poland
Sweden
Norway
Denmark
Afrikaans
Albania
Armenia
Azerbaijan
Basque
Belarusian
Bengali
Bosnia
Bulgaria
Catalan
Cebuano
Chichewa
Croatian
Czech
Belanda
Esperanto
Estonia
Filipina
Finland
Galicia
Georgia
Greek
Gujarati
Creole Haiti
Hausa
Bahasa Ibrani
Hindi
Hmong
Hungary
Iceland
Igbo
Indonesia
Ireland
Jawa
Kannada
Kazakhstan
Khmer
Klingon
Lao
Latin
Latvia
Lithuania
Macedonia
Malagasi
Malayalam
Malta
Maori
Marathi
Mongolia
Myanmar (Burma)
Nepal
persian
Punjabi
Romania
Serbia
Sesotho
Sinhala
Slovak
Slovenia
Somalia
Sudan
Swahili
Tajik
Tamil
Telugu
Turki
Ukraine
Urdu
Uzbekistan
Wales
Yiddish
Yoruba
Zulu
1
...