Zavatra tsy Picture ny safidy  
Vola :
സ്ഥലം : Location-->
Hividy vokatra avy manerana izao tontolo izao. Amidio ny fanananao vokatra ho manerana izao tontolo izao. Create Free Store
Sambo avy
Shipment Ship to all the world.
EMS/S.F Express/UPS/Fedex/DHL..
Shop Manager

野口医学研究所   


About Shop
Product Name

bawang putih hitam kuning telur

Price 77.89 Ringgit
Habetsahana
Option, Please choose

Manampy ny hovidiana
About Shop
Institut Penyelidikan Perubatan Noguchi
Ia adalah wBuyBuy kedai rasmi Noguchi Institut Penyelidikan Perubatan. Pengendalian di di seluruh negara 10,000 kedai-kedai lebih kedai-kedai ubat dan hospital kedai! Kami menjual berkualiti tinggi, rendah harga makanan tambahan komitmen dihasilkan di kilang-kilang tempatan ketenangan fikiran.
Zavatra malaza hafa toeram-pivarotana ity
117.23  Ringgit
Anserine
[ms] Untuk makanan hobi juga menikmati juga bekerja, ia adalah apa juga saya akan sihat selama-lamanya. Selain topik komponen anserine dalam produk, vitamin C, formulasi asid folik. Baru-baru ini, ia mula menggunakan perhatian kepada gaya hidup, untuk menyokong orang-orang yang menjaga dengan pengurusan kesihatan. ※ anserine, kita menggunakan bahan-bahan mentah Yaizu Suisankagaku Industri. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama anserine yang mengandungi makanan Bahan-bahan DEKSTRIN, ekstrak daging ikan (anserine mengandungi), tepung jagung, selulosa, vitamin C, acidulant, ester sukrosa, asid folik kandungan 31.5g (350mg × 90 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016716 Maklumat Pemakanan (per 3 kapsul 1,050mg) paparan tenaga 3.3kcal Protein 0.15g Lipid 0.03g Karbohidrat 0.82g natrium 5.39mg Vitamin C 100mg asid folik 200μg komponen utama 1 sebagai dos yang disyorkan hari (3 biji setiap 1,050mg) anserine 50mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air untuk memandu 3 bijirin kira-kira sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
minyak hati ikan yu
[ms] minyak hati ikan yu (squalene) merupakan komponen asid lemak tak tepu yang diekstrak dari hati mata yu menduduki 300 meter ~ 1000 m barangan laut dalam. "Shark minyak hati" adalah untuk mudah untuk makan kapsul ketulenan tinggi mudah sebanyak 100% daripada ekstrak jerung laut dalam. Anda di minum seperti dan disyorkan untuk mereka yang ingin juga mempunyai muda selama-lamanya. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Minyak hati ikan yu Nama ditapis minyak yang mengandungi bahan makanan squalene, gelatin, gliserin gelatin ※, gliserin menggunakan sebagai Hitsutsumizai (kapsul). Kandungan 55.2g (614mg × 90 bijirin) garis panduan pengambilan 1 hari 3 kapsul pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. Kumpulan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140698 Maklumat Pemakanan (per 3 kapsul 1,842mg) tenaga Protein 12.7kcal 0.45 g lipid 1.08 g Sila karbohidrat 0.32 g natrium 0.22 mg paparan komponen utama (per 3 kapsul 1,842mg) hati yu minyak bertapis 1300mg minyak "perhatian" ● Jika anda alah untuk memeriksa bahan-bahan mentah. ● Sila memberhentikan gunakan serta-merta jika anda berasa tidak kena dengan badan anda. Sila berjumpa dengan doktor ● Mereka yang semasa pelaku diet dan rawatan. ● mencabut plag selepas secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
156.58  Ringgit
Natto kinase DX
[ms] enzim menjatuhkan maruah protein yang terkandung di bahagian melekit makanan tradisional Jepun "natto" adalah "Nattokinase". Produk ini adalah satu takuk di, 3,000FU natto kinase dan bawang kerak pada akhir "natto kinase" dalam siri produk kecergasan kesihatan yang baru (jumlah yang disyorkan penggubalan 2,000FU harian Jepun Nattokinase Association.), Telah bercampur dengan yis bir . Natto adalah jenis kapsul juga disyorkan untuk mereka yang tidak baik. Satu dengan banyak makan di luar dan makanan yang diproses, dan sokongan ke arah kesihatan gaya hidup yang kebimbangan. ※ FU: adalah unit yang mewakili magnitud kerja-kerja natto kinase. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) ※ makanan ruji "natto kinase" masa lalu di sini. Menamakan Nattokinase yang mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk bawang kulit (quercetin yang mengandungi), (termasuk kacang soya) yis Brewer, ekstrak natto Bacillus (Nattokinase yang mengandungi), DEKSTRIN / gelatin, zarah silikon kandungan oksida 19.8 g (220㎎ × 90 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H klasifikasi makanan tambahan buatan Jepun JAN 4954007016921 Fakta Pemakanan (3 biji setiap 660mg) tenaga 2.2kcal Protein 0.19g Lipid 0.008g Karbohidrat 0.38g natrium klorida 0.0026g bersamaan vitamin K 0μg paparan komponen utama satu hari seperti yang disyorkan dos 3 tablet (660mg per) ekstrak natto (Nattokinase) 86mg (3000FU) bawang akhir kerak 90mg bir yis 60mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air untuk memandu 3 bijirin kira-kira sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat. - Cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan.
117.23  Ringgit
Natto kinase
[ms] Selama bertahun-tahun, ia adalah makanan tradisional yang telah menyokong kesihatan negara kita "natto". Enzim yang termasuk dalam bahagian melekit natto adalah Nattokinase. pengambilan Nattokinase Jepun Nattokinase Persatuan telah disyorkan adalah satu hari 2000FU. Ia adalah 2000FU ini bersamaan dengan natto 1-2 pek. Walau bagaimanapun, dalam natto sebagai makanan yang terdapat variasi dalam kandungan. Produk ini, dan Nattokinase 2000FU penyingkiran K vitamin, kulit bawang, adalah campuran yang seimbang lada hitam. jenis kapsul yang boleh disyorkan bagi mereka yang Natto adalah satu yang lemah dan bau cemas. Jika anda ingin menghabiskan sihat, adalah disyorkan untuk gaya hidup mereka adalah satu kebimbangan. Kacang soya tidak diubahsuai secara genetik dan digunakan sebagai bahan mentah, dihidangkan dengan keyakinan seseorang lemah natto. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) ※ Produk ini adalah kerana ia menjadi 60 bijirin penuh, tetapi saya rasa kurang kandungan jumlah relatif dengan saiz botol, sila faham. ※ "natto kinase DX 3980 yen" daripada 3,000FU dos harian natto kinase ada di sini. Menamakan Nattokinase yang mengandungi makanan Bahan-bahan bir itu yis, gelatin, ekstrak natto (Nattokinase yis), DEKSTRIN, kulit bawang (quercetin yang mengandungi), ekstrak lada hitam, stearik asid Ca, zarah silikon oksida, kacang soya sebahagian daripada (mentah termasuk) kandungan 12.6g (210㎎ × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016860 Maklumat Pemakanan (per 2 tablet 420mg) paparan komponen utama tenaga 1.6kcal Protein 0.19g Lipid 0.013g Karbohidrat 0.18g natrium 1.25mg vitamin K 0μg pengambilan harian garis panduan jumlah dua tablet ekstrak natto (Nattokinase) 100mg (2000FU) kulit bawang 40mg lada hitam ekstrak 3mg "menikmati" makanan (per 420mg), sila menikmati seperti air selama kira-kira dua loh panduan dalam satu hari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
117.23  Ringgit
MSM dicampur glucosamine
[ms] Glucosamine akan dikurangkan oleh penuaan masa juga mungkin berfikir bahawa sihat untuk. Produk ini adalah glucosamine, chondroitin mengandungi yu ekstrak rawan, selain daripada kolagen, kini topik MSM (methyl-Sarufoniru-metana) dan penggubalan 2000mg, akan bersorak tiap-tiap hari riang. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Ekstrak Nama pain (MSM) yang mengandungi makanan Bahan-bahan MSM, kolagen (berasal dari babi), kanji jagung, ekstrak rawan jerung (mengandungi kondroitin sulfat), DEKSTRIN , Glucosamine (udang, dari ketam), selulosa, asid stearik Ca, zarah silikon oksida, vitamin C, niasin, vitamin E, asid Pantothenic Ca, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B6, vitamin A, asid folik, vitamin D, vitamin B12, sila simpan (di pihak bahan mentah termasuk gelatin) kandungan 158.4g (440mg × 360 butiran) tarikh tamat tempoh 2 tahun Cara Simpan cahaya matahari langsung, untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140506 Maklumat Pemakanan (per 12 tablet 5,280mg) tenaga 16.3kcal Protein 0.97g Lipid 0.10g Karbohidrat 4.04g natrium 11.14mg utama dos paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan sebagai (12 biji setiap 5,280mg) MSM 2000mg kondroitin glucosamine 1500mg mengandungi yu rawan ekstrak 125mg kolagen 140mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira 12 tablet sehari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
Chondroitin dan glucosamine
[ms] Apabila glucosamine akan dapat dikurangkan walaupun dianggap sihat untuk. Produk ini adalah glucosamine 1500mg, kondroitin mengandungi yu rawan ekstrak 125mg, akhir halia kolagen dalam 100mg kepada rumusan 100mg, akan bersorak tiap-tiap hari riang. ※ "mengandungi kondroitin yu ekstrak rawan" telah menggunakan bahan-bahan mentah yang berkualiti tinggi, 125mg "kondroitin sulfat" adalah termasuk 50mg. ※ saiz pek nilai (¥ 4179) 1 botol 700 tablet mengandungi (70 hari) juga disediakan. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama glucosamine yang mengandungi makanan Bahan-bahan glucosamine (berasal dari udang dan ketam), kanji jagung, mengurangkan sirap maltosa, kolagen (berasal dari babi), serbuk halia, yu rawan mengeluarkan (mengandungi kondroitin sulfat), DEKSTRIN, selulosa, asid stearik Ca, zarah silikon oksida, asid hyaluronik, (termasuk gelatin dalam sebahagian daripada bahan mentah) kandungan 117 g (390 mg × 300 bijirin) disimpan selama 3 tahun dari tarikh tarikh tamat tempoh pembuatan bagaimana untuk mengarahkan cahaya matahari, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140513 Maklumat Pemakanan (per 10 bijirin 3,900mg) tenaga 10.0kcal Protein 0.90g Lipid 0.08g Karbohidrat 2.73g natrium 9.17mg utama dos paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan sebagai (10 biji setiap 3,900mg) kondroitin glucosamine hydrochloride 1500mg mengandungi yu rawan ekstrak 125mg kolagen 100mg asid hyaluronik 4mg halia serbuk 100mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira 10 biji setiap hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
156.58  Ringgit
Ginkgo biloba & PQQ Premium
[ms] Sebagai koenzim pengoksidaan pengurangan enzim pada tahun 1979, PQQ yang telah dikenal pasti daripada mikroorganisma, mungkin menjadi ke-14 daripada vitamin baru pada tahun 2003, yang diterbitkan dalam majalah khusus saintifik "Nature", dari seluruh dunia perhatian adalah langsung di bawah. Produk ini, PQQ lagi kepada ekstrak ginkgo biloba konvensional, telah dikompaun, phosphatidylserine, Vinca ekstrak kecil, DHA · EPA. Lebih baik untuk kajian, adalah ginkgo makanan tambahan daun disyorkan untuk orang yang sering berfikir. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Daun Nama ginkgo
117.23  Ringgit
Blueberry dan lutein
[en] In a modern computer society that is remarkably developed, people who routinely use cell phones, personal computers, etc. regardless of age and sex are now in age. This product is a health support food made into a soft capsule easy to drink blueberries, lutein. ~ Product renewal notice 09.01 ~ Our product has been renewed raw materials. Change to high absorption type lutein (50% UP), and the blending amount will be 3 mg. (The actual body intake amount does not change as compared with the old product containing lutein 6 mg.) Name Blueberry Extract Containing Food Ingredients DHA Containing Refined Fish Oil, Gelatin, Blueberry Extract Powder, Red Wine Extract Powder (Dextrin), Glycerin, Beeswax, marigold extract (containing lutein, zeaxanthin), Haematococcus algae pigment (containing astaxanthin) Contents 28.2 g (470 mg × 60 grains) How to Save Please store away from direct sunlight, heat and humidity. Manufacturer Meiji Medical Co., Ltd. H Class Made in Japan / Nutritional supplement JAN 4562193140520 Nutritional information indication (per 2 capsules 940 mg) Energy 5.6 kcal Protein 0.27 g Lipid 0.40 g Carbohydrate 0.23 g Sodium 0.21 mg Main ingredient indication Estimated per day intake 2 grains per 940 mg) Blueberry extract powder 160 mg Lutein (free body conversion) 3 mg "How to eat" As a food, please enjoy with water etc. as a guide about 2 grains per day. "Handling Precautions" · Please refrain from using it if it does not suit your constitution. · If you are allergic, please check the raw materials. · If you are in the middle of a diet therapy, please consult your doctor. · After opening, please enjoy closing the stopper tightly and as soon as possible.
101.49  Ringgit
メンズマカ
[ms] Produk ini mempunyai maca, viper, ginseng Siberia, 10 jenis komponen-komponen seperti penyu dalam kapsul. Ia adalah makanan yang baik untuk menyokong "perancangan keluarga cerah" setiap hari. Pembaharuan produk, kami dua kali dicampur serbuk maca. 500 mg / 5 biji setiap (konvensional 250 mg) Nama maca mengandungi makanan Bahan-bahan kanji jagung, serbuk Maca, gelatin, serbuk guarana, serbuk Narukoyuri, serbuk viper, rusa akhir sudut, serbuk ginseng Siberia, serbuk penyu, DEKSTRIN, yis (zink yang mengandungi ), merah Gaukurua (Sophon), Mui Lapu ekstrak flaks, stearik asid Ca (gelatin, encapsulant (kapsul) telah digunakan sebagai.) kandungan 67 g (447 mg × 0.99 bijirin) bagaimana untuk Simpan cahaya matahari langsung, jauh daripada haba dan kelembapan sila simpan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140667 Maklumat Pemakanan (per 5 biji 2,235mg) tenaga 8.2kcal protein 0.53g lipid 0.04g Karbohidrat 1.42g natrium 1.19mg zink 1mg paparan komponen utama pengambilan harian anggaran jumlah (per 5 biji 2,235mg) maca selewat (Peru) akhir 500mg guarana 250mg Narukoyuri akhir 100mg akhir viper 50mg akhir sudut rusa 50mg Murapuamaekisu akhir 50mg Siberia akhir ginseng 25mg soka penyu akhir 15mg Sophon akhir 10mg "menikmati" makanan, satu hari sila menikmati dengan air atau sebagainya selama kira-kira 5 bijirin sebagai panduan kepada. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
101.49  Ringgit
Saw ekstrak palmetto
[ms] Produk ini adalah makanan tambahan untuk berasa gembira setiap hari campuran yang seimbang, seperti minyak biji labu ekstrak saw palmetto yang menyegarkan herba untuk 320mg sihat. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama saw palmetto makanan Bahan-bahan ekstrak yang mengandungi melihat ekstrak palmetto, gelatin, minyak biji labu, enzim zink, serbuk ekstrak kranberi, vitamin E minyak sayuran yang mengandungi, lilin lebah, gliserin kandungan 28.8g (480mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4562193140643 Maklumat Pemakanan (per 2 kapsul 960mg) tenaga 6.2kcal protein 0.28g lipid 0.54g Karbohidrat 0.06g natrium 0491mg utama paparan komponen pengambilan harian yang disyorkan dos (2 butir setiap 960mg) saw palmetto ekstrak 320mg biji labu 140mg minyak ekstrak Cranberry serbuk 24mg "menikmati" makanan, sila menikmati panduan mengenai dua biji dengan air atau sebagainya untuk satu hari. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, sila berjumpa dengan doktor yang semasa rawatan. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
penyu Kyushu Soft-dibuang kulit
[ms] Soka penyu adalah bahan yang telah dimakan sejak zaman purba di Jepun, mengandungi asid linoleik dan besi. Koryo untuk penyu lembut berkulit Kyushu ginseng, vitamin E Di samping itu, mereka yang ingin menghabiskan riang setiap hari, akan bersorak orang-orang yang berhati-hati untuk kecantikan. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Serbuk Nama soka penyu yang mengandungi makanan Bahan-bahan penyu, mengurangkan sirap maltosa, serbuk ginseng, selulosa, vitamin E, asid stearik Ca, zarah halus silikon kandungan oksida 21g ( 350mg × 60 biji) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H diklasifikasikan buatan Jepun makanan tambahan JAN 4954007016785 Maklumat Pemakanan (per 2 tablet 700mg) tenaga 1.2kcal Protein 0.14g Lipid 0.02g Karbohidrat 0.45g natrium 0.71mg Vitamin E 3.6mg paparan komponen utama pengambilan harian sebagai jumlah garis panduan (per dua tablet 700mg) lembut dibuang kulit penyu lewat 200mg akhir ginseng 20mg "menikmati" makanan, sila menikmati seperti air atau ketinggalan kira-kira dua tablet sehari. Sila hentikan penggunaan serta-merta jika anda merasa kelainan dalam anda "Nota pengendalian" badan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. - dalam terapi diet, yang membuat kunjungan dan kehamilan dan menyusukan anak semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
77.89  Ringgit
Musim bunga dan musim luruh, ungu, tiga kunyit
[ms] Secara umum, musim luruh kunyit Istilah "kunyit", musim bunga kunyit, ada dan kunyit ungu tergolong dalam kedua-dua Curcuma genus. Autumn kunyit mengandungi banyak curcumin, manakala kunyit musim bunga dan kunyit ungu mempunyai rasa pahit mengandungi banyak komponen minyak pati. Sila membantu kami kepada kesihatan setiap hari dengan pengambilan ketiga-tiga jenis kunyit bersama-sama. Ia telah berubah pekat 8 gandum dari - pembaharuan produk Pengumuman 08,12 1 hari 12 tablet. Jumlah kunyit tiga Tidak ada perubahan kepada 1800mg, tetapi untuk menukar pengedaran musim bunga (tambahan), kunyit ungu (tambahan) dan musim luruh (berat badan), menjadi spesifikasi mudah untuk perut. kandungan besi produk ini, sehari (8 tablet), anda akan mendapati 0.495mg a. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama kunyit yang mengandungi makanan Bahan-bahan serbuk musim luruh kunyit, serbuk kunyit ungu, serbuk kunyit, selulosa, ester sukrosa, zarah halus silikon kandungan oksida 90g (375mg × 240 tablet) Cara Simpan cahaya matahari langsung, sila simpan untuk mengelakkan haba dan kelembapan. Pengilang Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. H penjual Health Services International, Inc. IH Toranomon, Minato-ku, Tokyo 2-7 lebih 7 klasifikasi makanan tambahan buatan Jepun JAN 4562193140544 Maklumat Pemakanan (per 8 tablet 3,000mg) 0.22g tenaga 6.7kcal protein sebagai lipid 0.07g karbohidrat 2.40g paparan natrium 0.22mg utama komponen (8 setiap 3,000mg bijirin) akhir musim luruh kunyit 900mg kunyit ungu (zedoary) akhir 600mg spring akhir kunyit 300mg "menikmati" makanan, garis panduan 8 tablet kira-kira sehari sila menikmati dengan air atau sebagainya untuk. Jika anda tidak patut di "pengendalian penjagaan" · Sekiranya perlembagaan, sila hentikan penggunaan. - seseorang yang mempunyai alahan, sila semak bahan-bahan mentah. • Semasa diet, orang dalam atau menyusukan bayi semasa rawatan, sila berjumpa dengan doktor. - selepas merasmikan secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
117.23  Ringgit
低分子カキ肉&亜鉛
[ms] Zink membantu mengekalkan kulit yang sihat dan membran mukus, adalah nutrien yang diperlukan untuk mengekalkan rasa normal. zink terlibat dalam metabolisme asid protein-nukleik, adalah nutrien yang membantu untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Tiram domestik dalam proses khas untuk mengeluarkan banyak perkara rendah berat molekul adalah untuk mengeluarkan (nombor paten 3.551.366). Adalah disyorkan untuk minum menemani dan kepada orang-orang yang mahu melakukan saya hari ini yang terbaik. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Nama tiram (tiram) Makanan diproses bahan-bahan mentah minyak zaitun, gelatin, ekstrak daging tiram, gliserin, zink gluconate, lilin lebah, gliserin ester asid lemak, lesitin dengan (bahan mentah beberapa gandum, termasuk kacang soya) ※ gelatin, gliserin menggunakan sebagai Hitsutsumizai (kapsul). Kandungan 37.2g (620mg × 60 bijirin) garis panduan pengambilan 1 hari pengilang 2 bijirin Meiji Pharmaceutical Co., Ltd. Penerbit International Health Service Co., Ltd. Toranomon, Minato-ku, Tokyo 2-7 lebih 7 JAN 4562193140834 Fakta Pemakanan (2 tablet 1,240mg setiap ) tenaga 6.7kcal protein 0.35g lipid 0.53g karbohidrat 0.15g natrium 5.13mg zink 10mg (143%) ※ ※ () dalam jumlah seperti nutrien paparan nilai rujukan nutrien yang terkandung dalam dos yang disyorkan setiap hari bahagian. Sila semak bahan-bahan mentah "Nota" ● Jika anda alah. ● Sila memberhentikan gunakan serta-merta jika anda berasa tidak kena dengan badan anda. Sila berjumpa dengan doktor ● Mereka yang semasa pelaku diet dan rawatan. ● mencabut plag selepas secepat mungkin, sila menikmati plug tertutup rapat.
62.95  Ringgit
Noguchi Perubatan Institut Penyelidikan kale 100% jus hijau 30 folikel
[ms] [Institut Penyelidikan Perubatan Noguchi kale 100% jus hijau 30 badan kapal Penerangan Produk] Produk ini bahan-bahan mentah di peladang kontrak di Oita Prefecture, adalah skala selamat beras Kiyoshi Makoto 100% bahan tambahan telah ditanam. Kale memulakan vitamin C dalam sayur-sayuran yang Eropah merupakan spesies asal kubis native speakers, mengandungi kalsium dan kaya dengan serat pemakanan. Jika sayur-sayuran benci, adalah disyorkan, seperti arah dengan banyak makan tengah hari kedai dan makan di luar. (Pewarna tiruan, bahan pengawet tidak digunakan.) Sebagai tambahan kepada Bahan-bahan: 100% hujung skala [Jika anda menikmati hidangan, air biasa dan susu untuk 1 pakej standard (2.5g) dalam 1 hari sila menikmati dan meletakkan kepada apa-apa. Ke hadapan untuk membuka serbuk Jus Kale ke dalam cawan, perlahan-lahan dengan air atau sebagainya mencurah, tetapi dicampur dalam bersih, apabila campuran sukar adalah, sila menikmati kacau dengan sudu.
77.89  Ringgit
bawang putih hitam kuning telur
[ja] 仕事もプライベートもハツラツとして楽しむためには、しっかりとした栄養補給も大切です。本品は、国産黒にんにくに国産卵黄を配合し、あなたや家族の頑張りを応援します。 毎日の栄養補給にお役立てください。 (合成着色料、保存料は使用しておりません。) 名  称 発酵黒にんにく含有食品 原材料名 発酵黒にんにくパウダー、植物油脂、卵黄油、イカスミ色素、ゼラチン、グリセリン、グリセリン脂肪酸エステル、ミツロウ、ビタミンE、植物レシチン、(原料の一部に卵、大豆、イカを含む) 内容量 32.7g(545mg×60粒) 賞味期限 製造日より3年 保存方法 直射日光、高温多湿を避けて 保存してください。 製造者 明治薬品株式会社H 区分 日本製・栄養補助食品 JAN 4954007016754 栄養成分表示(2粒1,090mgあたり) エネルギー 5.8kcal たんぱく質 0.34g 脂   質 0.35g 炭水化物 0.33g ナトリウム 0.10mg 主要成分表示 1日摂取目安量 (2粒1,090mgあたり) 発酵黒にんにく 330mg 卵黄油 20mg 《召し上がり方》 食品として、1日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。 《お取り扱いの注意》 ・お体に異常を感じた場合は直ちに使用を中止してください。 ・アレルギーのある方は原材料を確認してください。 ・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。 ・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
62.15  Ringgit
Tertumpu kunyit musim luruh
[ja] 濃縮秋ウコンには、クルクミンの含有量が95%のウコンエキスを主原料にウコン末をプラス。毎日の健康管理にはもちろん、美容に気をつけている方、お酒やタバコが多い方にもおすすめします。 本製品の鉄分含有量は、1日(2粒)あたり、0.036mgでございます。(分析資料はこちら) 名  称 ウコンエキス含有食品 原材料名 ウコンエキス、トウモロコシデンプン、ウコン、食物繊維、セルロース、ショ糖エステル、微粒酸化ケイ素 内容量 22.5g(375mg×60粒) 保存方法 直射日光、高温多湿を避けて 保存してください。 製造者 明治薬品株式会社H 販売者 インターナショナルヘルスサービス株式会社 IH 東京都港区虎ノ門2ー7ー7 区分 日本製・栄養補助食品 JAN 4562193140537 栄養成分表示(2粒750mgあたり) エネルギー 2.6kcal たんぱく質 0.01g 脂   質 0.05g 炭水化物 0.67g ナトリウム 0.03mg 主要成分表示(2粒750mgあたり) クルクミン 310mg 《召し上がり方》 食品として、一日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。 《お取り扱いの注意》 ・万一体質に合わない場合はご使用を中止してください。 ・アレルギーのある方は原材料を確認してください。 ・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。 ・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
Product Famaritana:
 
Ja  
仕事もプライベートもハツラツとして楽しむためには、しっかりとした栄養補給も大切です。本品は、国産黒にんにくに国産卵黄を配合し、あなたや家族の頑張りを応援します。

毎日の栄養補給にお役立てください。

(合成着色料、保存料は使用しておりません。)


名  称 発酵黒にんにく含有食品
原材料名 発酵黒にんにくパウダー、植物油脂、卵黄油、イカスミ色素、ゼラチン、グリセリン、グリセリン脂肪酸エステル、ミツロウ、ビタミンE、植物レシチン、(原料の一部に卵、大豆、イカを含む)
内容量 32.7g(545mg×60粒)
賞味期限 製造日より3年
保存方法 直射日光、高温多湿を避けて
保存してください。
製造者 明治薬品株式会社H
区分 日本製・栄養補助食品
JAN 4954007016754

栄養成分表示(2粒1,090mgあたり)
エネルギー 5.8kcal
たんぱく質 0.34g
脂   質 0.35g
炭水化物 0.33g
ナトリウム 0.10mg

主要成分表示 1日摂取目安量
(2粒1,090mgあたり)
発酵黒にんにく 330mg
卵黄油 20mg

《召し上がり方》
食品として、1日に2粒程度を目安に水などでお召し上がりください。


《お取り扱いの注意》
・お体に異常を感じた場合は直ちに使用を中止してください。
・アレルギーのある方は原材料を確認してください。
・食事療法中、治療中や授乳中の方は医師に相談してください。
・開封後は栓をしっかり閉めてお早めにお召し上がりください。
Mpanjifa Reviews
Bahasa Inggeris
Cina Mudah
Cina Traditional
Jepun
Sepanyol
Korea
Perancis
Thai
Vietnam
Melayu
Portugis
Jerman
Itali
Bahasa Arab
Rusia
Bahasa Ibrani
Poland
Sweden
Norway
Denmark
Afrikaans
Albania
Armenia
Azerbaijan
Basque
Belarusian
Bengali
Bosnia
Bulgaria
Catalan
Cebuano
Chichewa
Croatian
Czech
Belanda
Esperanto
Estonia
Filipina
Finland
Galicia
Georgia
Greek
Gujarati
Creole Haiti
Hausa
Bahasa Ibrani
Hindi
Hmong
Hungary
Iceland
Igbo
Indonesia
Ireland
Jawa
Kannada
Kazakhstan
Khmer
Klingon
Lao
Latin
Latvia
Lithuania
Macedonia
Malagasi
Malayalam
Malta
Maori
Marathi
Mongolia
Myanmar (Burma)
Nepal
persian
Punjabi
Romania
Serbia
Sesotho
Sinhala
Slovak
Slovenia
Somalia
Sudan
Swahili
Tajik
Tamil
Telugu
Turki
Ukraine
Urdu
Uzbekistan
Wales
Yiddish
Yoruba
Zulu
1
...